Ogrevanje z IR paneli Vitalheizung model HVH Victory

IR panele za gretje
Photo by on Vitalheizung

Predstavljamo vam IR panele Vitalheizung model HVH Victory, ki se ponašajo s tem, da so najbolje prodajani model. Odlikuje jih posebna površinska toplotna obdelava s Thermocrystal in Thermoquarz kamni, ki omogočajo, da ima panel kar 15 % večjo sevalno moč. Površinska obdelava je izvedena tudi po po celotnem obodu IR panela.

2,5-krat večja površina

Zunanja Thermocrystal površina temelji na kremenovih kristalih, ki na prvi pogled deluje kot zrnata površina plošče, vendar je eden od razlogov za njeno bistveno boljše sevanje. Panel s tem pridobi 2,5-krat večjo površino za prenos IR žarkov v prostor v primerjavi z gladko površino enakih dimenzij. Doseg IR žarkov v prostor je kar 6 metrov, zato lahko IR žarki učinkovito dosežejo celoten prostor, kar pomeni enakomerno ogrete predmete, hitreje ogreti predmeti pa posledično pomenijo nižjo porabo električne energije.

Namestite jih lahko na strop ali steno

Z vidika vgradnje je idealno, da se IR panele Vitalheizung HVH Victory namesti na strop. V tem položaju IR panel ponuja največjo učinkovitost in intenzivnost toplotnega sevanja. Seveda ga je možno namestiti tudi na zid, v tem primeru bo ogrevalna sposobnost enaka, povečan bo le delež konvekcije.

Barva panelov

Vse plošče so standardno bele barve, vendar se lahko z akrilnimi barvami panel barva v različne barvne odtenke, izvede ročno poslikavo ali obleče v priznano umetniško delo znanega slikarja. Odločite se lahko tudi za digitalno poslikavo panela, ki vam omogoča neomejeno izbiro in poslikavo panelov, izgled panelov si lahko prilagodite po vaših željah in omogočite prostoru novo dimenzijo estetike.

Več infromacijo o IR panelih Vitalheizung HVH Victory dobite pri podjetju Nuvision d.o.o. – eksperti za klimatizacijo življenjskih in delovnih prostorov in hkrati največji ponudnik IR panelov v Sloveniji.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.