Odvečni vlagi in plesni je dokončno odklenkalo

Vesela družina, mami fantka dviga v zrak
Foto: on I-VENT d. o. o.

Idealna raven vlage v notranjih prostorih naj bi se gibala nekje med 40 in 60 %. Ko je raven vlažnosti višja, to lahko hitro opazimo, saj se pojavi vonj po zatohlem, na hladnejših površinah se nabira kondenz, s sten ali stropa lahko začne odpadati omet, pojavi se zdravju nevarna plesen … Predvsem slednja ni le neprijetna, ampak predvsem zdravju zelo škodljiva.

In ker v notranjih prostorih v poprečju preživimo kar 90 % svojega časa, je še toliko bolj pomembno, da ukrepamo in skrb za zdravje vzamemo v svoje roke.

Trajna rešitev proti odvečni vlagi in plesni

Četudi se vam misel na to, da bi se trajno znebili odvečne vlage in si tako zagotovili zdrave bivalne pogoje, zdi kot nekakšna misija nemogoče, imamo za vas dobro novico. Rešitev je vgradnja prezračevalnega sistema.

Z vgradnjo prezračevalnega sistema boste namreč poskrbeli za nadzorovano prezračevanje ter tako zagotovili stalno dovajanje svežega zraka in odvajanje izrabljenega, vključno z vsemi škodljivimi snovmi, ki se zadržujejo v notranjih prostorih.

Roka drži pametni telefon, v ozadju vidimo dnevno sobo
Foto: on I-VENT d. o. o.

Tako se bo izboljšala tudi mikroklima, vaš dom pa bo veliko bolj zdrav, saj v njem ne bo več čezmerne vlage, neprijetnega vonja in celo plesni. Prezračevalni sistem bo preprečil tudi prepih in vdor hrupa v stanovanje, prispeval pa bo tudi k manjši porabi energije.

Ena od najboljših izbir ta trenutek na trgu je pametni prezračevalni sistem i-Vent, ki deluje brez hrupa in poskrbi za optimalno prezračevanje celotnega bivalnega območja. Primeren je za vgradnjo tako v starejše hiše kot novogradnje, pa tudi v stanovanja.

Njegova montaža je hitra in preprosta, upravljamo pa ga lahko preko daljinca ali aplikacije, ki je na voljo tako za Android kot iOS uporabnike.

Decentralni prezračevalni sistem i-Vent je poleg vsega tudi zelo varčen, saj posamezna enota porabi le za približno 2,3 EUR električne energije letno.

Vse do konca oktobra vam je pametna prezračevalna enota i-Vent na voljo kar 40 % ceneje*.

Akcija velja do 31. 10. 2023.

* 20 % popusta i-Vent + 20 % popusta Eko sklad

https://i-vent.com/si/prezracimo-slovenijo-in-svet

 

info@i-vent.com | 01 620 43 00 | Spletna stran

Prezračevalni sistemi i-VENT ustvarjajo potrebam primerno, prijetno in čisto higiensko prezračevanje vseh bivalnih prostorov in zagotavljajo suhe stene brez plesni.

Prejšnji članekAvtomobilska industrija lahko z vašimi podatki počne kar želi…
Naslednji članekKako zmanjšati raven hrupa na delovnem mestu?
I-vent smart ventilation

Prezračevalni sistemi i-VENT ustvarjajo potrebam primerno, prijetno in čisto higiensko prezračevanje vseh bivalnih prostorov in zagotavljajo suhe stene brez plesni.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.