Odlična dvoriščna vrata znamke Wisniowski

Podjetje SezAmy d.o.o. vam predstavlja serijo dvoriščnih vrat znamke Wisniowski. Dvorišna vrata so mnogokrat že kar nuja, hkrati pa so lahko tudi dopolnitev splošnega izgleda hiše. Ponujajo vam vrata s klasičnim ali modernim izgledom, visoko kvaliteto zaščite materiala, različne barve, avtomatiko – dvoriščna vrata za vse okuse.

Dolga življenjska doba

Vsi elementi Wisniowski vrat so vroče cinkani in prašno lakirani. Pred cinkanjem so vsi elementi kemično očiščeni. To zagotavlja visoko zaščito pred rjavenjem, zato vam Wisniowski zagotavlja 10 let garancije. 

DUPLEX sistem – dvojna zaščita

Kombinacija cinkanja in lakiranja v Duplex sistemu zagotavlja precej daljšo življenjsko dobo kot je običajno, kar omogoča, da elementi ohranjajo svojo barvo v vseh vremenskih pogojih. Tudi barve po izbiri kupca so nanešene na enak način.

Prijazno do okolja

Cinkani elementi so zelo učinkoviti tako z vidika proizvodnje kot vzdrževanja. Dobro cinkani elementi ne potrebujejo vzdrževanja, poleg tega se lahko reciklirajo in ne obremenjujejo okolja.

Preverjeno v vseh pogojih

Cinkanje  površin je v skladu z evropskim normativom PN-EN ISO 1461, ki zagotavlja ustrezno kakovost pocinkanih izdelkov. Taka površina je odporna na visoke in nizke temperature in tudi na UV sevanje.

Več o odličnih dvoriščnih vratih Wisniowski in tudi ostali ponudbi podjetja SezAmy d.o.o. si lahko ogledate na njihovi spletni strani.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.