Nova toplotna črpalka Samsung EHS

NOVA toplotna črpalka Samsung R32 EHS zmanjša emisije CO2 do 70 %, zahvlaljujoč sredstvu R32. To pa ni edina prednost sredstva. V primerjavi z R410A, porabi manj energije zaradi njegove visoke ravni energijske učinkovitosti in potrebuje 30 % manjšo polnitev hladilnega sredstva. Prispevajte k boljšemu okolju!

Toplotna črpalka Samsung EHS z integriranim bojlerjem.

  • ƒ Ogreva do 65 °C, sanitarno vodo celo do 70 °C.
  • ƒ Primerno za radiatorsko in talno ogrevanje.
  • ƒ Najvišja sezonska učinkovitost: A+++.
  • ƒ Visoka vrednost SCOP.
  • ƒ Delovanje do zunanje temperature -25 °C.
  • ƒ Visoko zmogljiv in okolju prijazen plin R32.
  • ƒ Tiha zunanja enota: od 35 dB(A) na oddaljenosti 3 m.
  • ƒ Integriran 200 L ali 260 L bojler sanitarne vode za   gospodinjsko toplo vodo.
  • ƒ Možnost pridobitve državne subvencije Eko sklada   v višini do 3.200 €.
Tiha zunanja enota
Tiha zunanja enota

Vrhunsko delovanje še pri −25 ˚C

Nova toplotna črpalka nudi izboljšano udobje tudi pri ekstremno nizkih temperaturah do −25 ˚C, kar je idealno tudi za pripravo tople sanitarne vode.

Izjemno tihe toplotne črpalke

Želite poleg naprav imeti miren in udoben spanec? Z napravami Samsung je to še kako mogoče, saj so ene izmed najtišjih črpalk na trgu, od 35 dB(A) na oddaljenosti 3 m.

Prijazna uporabnikom in monterjem

naprava je še izboljšana v smislu enostavnosti za uporabo končnih uporabnikov tako, kot za namestitev monterjem. Ima funkcijo vzdrževanja na daljavo, katera prihrani čas in zmanjša število obiskov monterjev. To monterjem omogoča, da se na napake in težave odzovejo hitreje, pri tem pa ohranijo zadovoljstvo stranke.

Izjemno širok razpon zmogljivosti

Serija toplotnih črpalk Samsung EHS, ki nudi zmogljivosti od 4 kW pa vse do 16 kW, predstavlja najobsežnejše modele na trgu skupaj s široko izbiro dodatne opreme, kot so konvektorji, in bo vedno na voljo, ne glede na vaše zahteve glede ogrevanja in hlajenja.  Modeli imajo oznako A+++ za delovanje pri nizkih temperaturah. To je najvišji energijski razred.

Dve različici

Na voljo sta dve različici notranjih enot za pripravo tople vode: Split in mono, z 200 L oz. 260 L rezervoarjem tople sanitarne vode ali brez. Ogrevalna voda se segreva do 65 °C, sanitarna voda pa celo do 70 °C.

Nastavitev dveh ogrevalnih krogov

izboljšana funkcija avtomatskega prilagajanja na podlagi merjenja sobne in zunanje temperature izračuna moč za ogrevanje prostorov. Tako sistem Samsung EHS zagotavlja najbolj primerno moč ogrevanja. Če ogrevate s talnim gretjem in radiatorji, omogoča črpalka tudi nastavitev dveh ogrevalnih krogov.

samsung@tratnjek.si | 080 40 80 | Spletna stran

Generalni uvoznik hladilno-ogrevalnih naprav Samsung. Kreativno, izkušeno ter fleksibilno podjetje na področju dobave in montaže, vzdrževanja klimatskih sistemov, alternativnih virov energije, servisiranju elektronike.

VIRTratnjek d.o.o.
Prejšnji članekDvigala za vse potrebe
Naslednji članekPozimi toplo, poleti prijetno hladno. Bi živeli v takšni hiši?
samsung@tratnjek.si | 080 40 80 | Spletna stran

Generalni uvoznik hladilno-ogrevalnih naprav Samsung. Kreativno, izkušeno ter fleksibilno podjetje na področju dobave in montaže, vzdrževanja klimatskih sistemov, alternativnih virov energije, servisiranju elektronike.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.