Nova generacija ventilatorjev Silvento

Območja prometa in življenjska območja so čedalje bližje en drugemu. Vseeno pa se počutimo kot doma v zavetju »tihih sten«. Zato smo motorje ventilatorjev Silvento optimizirali, mere rotorja in prezračevalnih komponent pa smo preoblikovali glede na študije in jih zelo izboljšali.

Rezultat je eden izmed najbolj tihih ventilatorjev na svetu. Vsi ventilatorji Silvento delujejo na minimalni možni glasnosti, ki je komaj slišna, saj je raven zvoka 24dB pri 30m3/h (osnovna ventilacija) in 35dB pri 60 m3/h (ventilacija po potrebi).


Za okolje

Silvento preprečuje naraščajoče stroške energije in naraščajoče onesnaževanje okolja. Na račun razvoja bolj učinkovitih pogonskih enot z visoko učinkovitostjo, je za novo generacijo ventilatorjev značilna izjemno nizka poraba energije. Pri 3 stopnjah pretoka je poraba energije zgolj: 4,9/10,15 W pri 30/60 m3/h pretoka zraka – razpoložljiv statični pritisk 210 Pa.

Za tehnologijo in udobje

Regulacija izčrpanega zraka glede na potrebe je prvič sedaj nadzorovana s senzorjem za temperaturo in vlago. Ta inovativna regulacija lahko prilagaja pretok zraka celo bolje in bolj prilagojeno obstoječim bivalnim pogojem ter tako zagotavlja učinkovito zaščito proti škodi, ki nastane zaradi vlage in pojava plesni. Avtomatsko stikalo za letne čase samodejno preklopi na najnižjo raven poleti in nazaj na regulacijo vlažnosti v prehodnem obdobju in pozimi. Poleg samodejnega nadzora imajo vsi ventilatorji Silvento centralni nadzor in nadzor gibanja zahvaljujoč integriranemu senzorju. Človeku prijazno delovanje in lahko upravljanje zagotavlja jasno viden LED zaslon, ki prikazuje zahtevano menjavo filtra in status delovanja v povezavi z nadzorom vlažnosti in temperature.

Eleganten nevpadljiv dizajn

Silvento je bil namenoma zasnovan tako, da je preprost in nevpadljiv ne glede na prostor, kjer se nahaja. Vseeno pa ima eleganco. Pretok zraka je še vedno na zadnji strani, tako da usedlina prašnih delcev ni vidna. Sprednje ohišje je zelo ploščato, dimenzije pa povedo, kako kompakten je sam ventilator: dimenzije podometnega ohišja je 262x262x90,6mm, dimenzije nadometnega ohišja pa so 269x269x109,5mm. 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.