Napredne klimatske naprave Inventor

Podjetje Inpro d.o.o. Novo mesto je zastopnik za blagovno znamko Inventor, ki na trgu ponuja široka paleto razvlaževalcev, hladilnikov, električnih radiatorjev in naprednih modelov klimatskih naprav. Inventor klimatske naprave poleg ionizatorja in drugih filtrov, ponujajo tudi funkcijo Wi-Fi, s katero boste lahko vašo klimatsko napravo upravljali s pametnim telefonom od kjerkoli. 5 letna garancija pa vam zagotavlja varnost za uspešno delovanje vaše klimatske naprave.

Podjetje je na trg lansiralo dve inovativni klimatski napravi. Inventor Aria je stenska, okolju prijazna klimatska naprava s hladilnim sredstvom R32, ki  ima manjši vpliv na globalno segrevanje v primerjavi z klimami, ki uporabljajo klasična hladilna sredstva. V primerjavi z razširjenim hladilnim sredstvom R-410A ima plin R32 le tretjino potenciala za svetovno segrevanje (vrednost GWP pri R32 znaša 675, pri R-410A pa 2087,5), ob tem pa dopušča bistveno manjše količine hladilnega sredstva in visoko energetsko učinkovitost.

Inventor Nemesis klimatsko napravo poleg atraktivnega izgleda, odlikuje tudi najvišji energetski razred A+++. Z posebej oblikovano zunanjo enoto, dosega visoke zmogljivosti ogrevanja vse do – 25°C. Ogrevanje s klimatsko napravo je cenejše od ostalih načinov ogrevanja in še zlasti v prehodnih mesecih bolj priročno. Izračuni so pokazali, da se investicija v nakup klimatske naprave Nemesis lahko povrne že v 2 letih.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.