Nagradna igra: Glasuj za najlepšo kopalnico

Nameravate preurediti kopalnico? Ne glede na to ali boste kupili novo, ali le zbirate ideje za nov dizajn, si oglejte ponudbo kopalnic v salonu Sam. S klikom na najlepšo se boste potegovali za privlačne nagrade.

V nagradni igri, ki jo je pripravilo podjetje Sam, d. o. o., glasujte za vam najlepšo kopalnico in se potegujte za 5 privlačnih nagrad. Osvojite lahko MP3 predvajalnik Philips in številne druge nagrade. Nagradna igra poteka do 24. 2. 2014. Za sodelovanje morate le vpisati svoj e-poštni naslov in oddati svoj glas. Pohitite in sodelujte zdaj!

 

Podjetje Sam, d. o. o. Domžale je danes poznano kot kvaliteten in zanesljiv ponudnik gradbenega materiala, orodja, železnine, elektro in vodovodnega materiala, barv, keramike ter izdelkov za vrt.  V GALERIJI KOPALNIC IN LESA v etaži prodajnega centra v Jaršah nudijo širok izbor kvalitetnih izdelkov za celotno kopalnico, podov, notranjih vrat, tapet in dodatkov. V ponudbo so vključili izdelke priznanih domačih in tujih proizvajalcev keramičnih ploščic, sanitarne keramike in kopalniškega pohištva. Armature kopalnici dajo pridih modnega dodatka. Notranja vrata so rezultat sodobne tehnologije in človeškega dotika, ki v naš dom prinašajo toplino. V Samu ponujajo kvalitetne in modne gotove talne obloge (dvoslojni parket, troslojni parket, masivni parket, laminat, zunanje talne obloge, usnje, linolej, vinil in pluta).

 

Obiščite jih na spletni strani www.sam.si.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.