Nadgradnja sončnih elektrarn na avtonomno delovanje

Glede na vremenske razmere v preteklih dneh in potrebo po samostojni ter neodvisni oskrbi z električno energijo, BISOL Group vsem imetnikom sončnih fotonapetostnih elektrarn ponuja nadgradnjo obstoječih elektrarn na sistem avtonomnega delovanja neodvisnega od elektrodistribucijskega omrežja.

Nadgradnja sistema je v dodatnih elektronskih komponentah za krmiljenje in nujno potrebni ločitveno-preklopni zaščiti od elektrodistribucijskega omrežja, ki ob izpadu napetosti samodejno preklopi na avtonomno delovanje. Časovna avtonomija delovanja sistema je odvisna od energijske kapacitivnosti električnih baterij in lahko traja od nekaj ur do več dni neprekinjenega delovanja. Sistem je primeren za vse različne razloge izpada električne energije iz elektrodistribucijskega omrežja.

 

Gospodinjske hiše, industrijski in kmetijski objekti, računalniške sobe, ogrevalni sistemi, vodovodni sistemi, hladilnice, signalizacija, različni vzdrževalni sistemi, bencinski servisi, trgovine ter številna druga pomembna področja uporabe, postanejo z BISOL-ovo nadgradnjo samostojna, ki kljub okoljskim tragedijam nudijo vso potrebno varnost in udobnost sodobnega sveta. Iz stroškovnega vidika je BISOL-ova nadgradnja sončnih fotonapetostnih elektrarn več kot 50-krat cenejša od uporabe dizelskega električnega agregata. Za razliko od slednjih, so sončne elektrarne povsem varne za uporabo in pri svojem delovanju ne izpuščajo strupenih, zdravju škodljivih plinov.

 

Za vse dodatne informacije in količino proste zaloge se lahko obrnete na elektronski naslov tatja.kosir@bisol.si ali telefonsko številko 03 703 22 57.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.