Na sejmu MOS predstavljeno novo okno Glin LINE 103

Podjetje Glin Tis d.o.o. se je tudi letos, kot že vrsto let poprej, predstavilo na Sejmu MOS. Letos so se predstavili z lesenimi okni, vhodnimi vrati in polkni. S pomočjo okenskih vogalnikov so prikazali 12 različnih modelov oken, ki so trenutno v njihovem proizvodnem programu. Izpostavili so tudi lesena polkna in pa vhodna vrata iz termo panelov, ki izboljšajo toplotno izolativnost vrat.

Na sejmu MOS je bil prikazan tudi nov model okna Glin Line 103, ki je v kombinaciji les-aluminij in ima poravnane linije tako na zunanji kot na notranji strani, kar mu daje zelo moderen in privlačen videz. S kombinacijo ustrezne troslojne zasteklitve, širine profila in tesnjenja lahko doseže toplotno izolativnost, ki je primerna za vgradnjo v pasivne in nizkoenergijske hiše.

Navduševali so tudi z lesenim razstavnim prostorom z veliko sliko Logarske doline, s čimer so želeli poudarit, da so njihova  okna proizvedena v Zgornjesavinjski dolini iz pretežno slovenskega lesa. Letošnji obisk njihovega razstavnega prostora in številne pohvale naročnikov, ki so jim zaupali v preteklem letu ali dveh, potrjuje, da so zadovoljni kupci še vedno najboljša reklama.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.