Na Primorskem premierno na ogled Lumarjeva pasivna hiša URBANO-D 149

V soboto 3. junija 2017, med 10. in 16. uro, v podjetju Lumar premierno predstavljajo že vseljeno pasivno hišo Urbano-D 149. Hiša je zgrajena na racionalnem in izjemno funkcionalnem tlorisu, ki se odpira na jug in preko terase povezuje z zunanjostjo. Velike steklene površine ponujajo svetle in prijetne bivalne prostore ter visoko ugodje bivanja. Sodobno zasnovo hiše dopolnjuje Lumarjeva pasivna tehnologija, ki hišo zaradi visoke energetske učinkovitosti in izvedbe uvršča v razred pasivne hiše. Hiša bo na ogled v Opatjem selu.

PASIVNA HIŠA URBANO-D 149

Hiša Urbano-D 149 iz družine Avantgarde je zasnovana kot sodobna pasivna enodružinska hiša. Razporeditev prostorov, ki je zasnovana sodobno in odprto, ponuja optimalen izkoristek bivalne površine in visoko ugodje bivanja. Hišo odlikuje poteza, ki povezuje vse dele hiše, vključno z balkonom v skladno celoto. Zunanjost hiše dopolnjuje nadstrešek za avtomobile. Hiša je grajena s konstrukcijskim sistemom Lumar PRESTIGE z vpihano celulozo. Z vgrajenim sistemom prezračevanja hiša izpolnjuje pogoje Eko sklada za pridobitev nepovratnih sredstev. Toploto za ogrevanje in pripravo tople vode zagotavlja toplotna črpalka zrak-voda.

 

PREDSTAVITVE STROKOVNJAKOV

Lumarjevi strokovnjaki vam bodo na hiši predstavili konstrukcijske sisteme in tehnologijo gradnje kakovostnih in visoko energetsko učinkovitih hiš Lumar ter z veseljem odgovarjali na vaša vprašanja v zvezi z gradnjo. Prisotni bodo tudi strokovnjaki s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo lahko podrobno predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v hiše Lumar. Za več informacij o gradnji njihove sanjske hiše Lumar bodo na voljo tudi lastniki hiše. Več informacij in prijave na www.lumar.si.  

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.