Na ogled dve Marlesovi hiši za popolno doživetje doma

V podjetju Marles hiše pripravljajo v soboto, 30. junija 2018, letošnji prvi poletni dan odprtih vrat. V Zgornjih Bitnjah pri Kranju bosta med 10. in 15. uro na ogled že več kot pet let vseljeni hiši Maxima in Prima zgrajeni na ključ. Arhitekturna zasnova obeh hiš, ki stojita v neposredni soseski, je prilagojena zahtevi po medsebojno dobro povezanih prostorih, funkcionalnosti in dostopnosti. Kakovostni naravni materiali in izjemno varčna Marlesova tehnologija gradnje so odlike, ki kupcem z občutkom za ekologijo omogočajo uresničitev vizije sodobnega koncepta bivanja. Obiskovalci boste imeli priložnost izmenjati mnenja z investitorji, ki bodo svoje bivanjske izkušnje delili z vsemi, ki se želijo osebno spoznati z zadovoljnimi lastniki Marles hiše. Ne zamudite izjemne priložnosti!

Na dnevu odprtih vrat se boste prav tako lahko seznanili s konstrukcijskimi in energetskimi sistemi ter tehnologijo gradnje energetsko učinkovitih hiš Marles Zero Energy Home, v okviru katere lahko vaša hiša postane popolnoma energetsko neodvisna in v celoti samozadostna. Hkrati naj bo dan odprtih vrat priložnost, da si poleg dragocenih informacij o sodobnih sistemih gradnje, pridobite izjemne Marlesove ugodnosti 2018, s katerimi dvigujejo standarde sodobne trajnostne gradnje in s katerimi vključujejo vrsto storitev za avtomatsko upravljanje procesov v stanovanjskih hišah, še boljšo energetsko učinkovitost ter večjo varnost in udobje.

 

V Marlesu so vodilni zagovorniki koncepta energijske učinkovitosti, katere koristi zagotavljajo pametna uporaba naravnih virov, skrb za okolje in še večje udobje bivanja z znatno nižjimi finančnimi vložki. Sodobna definicija bivanja, ki sledi visokim energetskim standardom ter tehnično dovršeni inovativnosti, je zaveza s katero v Marlesu razvijajo najsodobnejši koncept bivanja za sodobnega uporabnika.

Bodite pripravljeni na prihodnost in delite vrednote in predanost zelene miselnosti Marlesovega koncepta Marles lifestyle.


Več na: www.marles.com

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.