Mobitec: Udobje še nikoli ni bilo tako ugodno

Mobitec je sinonim za sodoben način uživanja obrokov. Mobitec, belgijski proizvajalec inovativnih oblazinjenih, res udobnih stolov in foteljev ter estetskih in ergonomskih miz, si prizadeva izpolniti pričakovanja strank, s široko paleto različic izdelkov, ki so kakovostne izdelave in ponujajo maksimalno udobje s poudarkom na trajnostno proizvodnjo in skrbjo za okolje. Večina modelov je na voljo v različnih izvedbah (nasloni za roke, višina naslonjala, noge), izbirate pa lahko tudi med številnimi obloge (tkanine, usnja in sintetičnega usnja), odtenkov in barv.

Najudobnejši zajtrki, kosila in večerje zdaj do 25% ceneje.
Če potrebujete nov stol ali mizo se oglasite v Galeriji IlAmbienti v Ljubljani (BTC, Kristalna palača) ali v pohištvenem centru IlAmbienti v Murski Soboti, kjer vas sedaj čakajo jedilniški stoli in mize Mobitec po res ugodnih cenah!

Jedilniški stol Mobitec Kenzi je izjemno udoben, kar zagotavlja vzmetenje NOSAG v sedišču. Tudi pri tem stolu lahko izbirate med različnimi barvnimi kombinacijami in vrstami lesa, na voljo pa je v dveh višinah ter v različicah z rokonasloni ali brez.

Stol Mobitec Zoe se tudi ponašajo z »nosag« vzmetenjem, so zložljivi v skladovnico ter so lahko dvobarvni. Njihova posebnost so čiste ravne linije in veliko vidnega lesa vseh možnih barv. Izbirate lahko različne barvne odtenke nogic in oblazinjenosti stola (blago ali usnje). Vrhunski dizajn in kvaliteta obenem. Primerni so tudi za gostinske objekte.

Jedilna miza Mobitec Oxford je moderna miza, pri kateri lahko izbirate med različnimi velikostmi in materiali lesa. V novi kolekciji Miz Mood T8 lahko izbirate med raztegljivimi ali fiksnimi mizami. Miza Mobitec Nevada pa je kot večino modelov proizvajalca Mobitec na voljo v različnih velikostih in barvah lesa. Lahko izbirate med masivno ali furnir izvedbo.

Pohitite, akcija velja do razprodaje zalog.

Vse modele si oglejte na spletnih straneh Centra IlAmbienti in Galerije IlAmbienti.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.