Menjava banke še nikoli ni bila tako preprosta!

To, kar ste si mnogi želeli, je danes postala realnost. Odslej lahko zamenjate banko brez obiska poslovalnice, preprosto od doma. Le 15 minut potrebujete, da prek spletne strani izberete račun, ki najbolj ustreza vašim potrebam in v 8 delovnih dneh boste lahko že poslovali z novo banko.

Banka Sberbank d.d. na spletni strani www.zamenjajbanko.si predstavlja svojo ponudbo in primerjavo stroškov poslovanja s transakcijskim računom pri vaši zdajšnji banki. Prek spletnega mesta lahko sestavite svoj račun ali izberete katerega izmed paketnih računov. Izbirate lahko med paketnimi računi AMZS (optimal ali exclusive), Petrol Klub (basic, gold, vip) ali Delo premium. Lahko se odločite za študentski ali upokojenski račun. Za tiste, ki še kolebajo, pa je na voljo Pr0m0 račun s posebnimi ugodnostmi. Leto dni brezplačne uporabe izbranih bančnih storitev (vodenje transakcijskega računa, klasična ali zlata plačilna kartica Activa MasterCard, pristopnina za Sberbank Spletno banko in prenosni OTP čitalec, odobritev prvega limita, večvalutni račun, brezplačni dvigi na bankomatih, kar velja tudi za vse komitente naše banke…) je dovolj dolga doba tudi za najbolj neodločne.

In kakšen je postopek za zamenjavo banke? Na spletni strani www.zamenjajbanko.si so predstavljene prednosti poslovanja s Sberbank banko ter kako nanjo prenesete poslovanje v treh enostavnih korakih brez obiska poslovalnice. Izberite račun, ki najbolj ustreza vašim potrebam ter vpišite potrebne osebne podatke. Obisk poslovalnice ni potreben, saj vas bo po vašem naročilu odprtja računa v sedmih delovnih dneh – na domu ali delovnem mestu – obiskal naš mobilni bančnik in vam prinesel vso potrebno dokumentacijo za začetek poslovanja, vključno z vašo novo bančno kartico. Že naslednji delovni dan po obisku našega mobilnega bančnika bodo vaš račun, bančna kartica in spletna banka aktivni. Seveda lahko celoten postopek opravite tudi v eni od naših poslovalnic.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.