Mediola® AIO GATEWAY – Pametni dom za vaš dom ali pisarno

Z mediola® AIO GATEWAY napravo in brezplačno aplikacijo IQONTROL, boste brez težav in brez nepotrebnih kablov, vaš dom ali pisarno spremenili v centralo za upravljanje svojega pametnega doma. Vaš novi pametni dom je združljiv z več kot 350 brezžičnimi in infrardečimi komponentami, vodilnih proizvajalcev.

Ta majhna IP – naprava deluje kot glavna enota in omogoča upravljanje naprav z infrardečim nadzorom, kot so: TV, Hi-Fi ter druge naprave, s širokim izborom brezžične hišne tehnike za upravljanje s svetlobo, žaluzijami, ogrevanjem itd. – udobno, s pomočjo pametnega telefona, tabličnega, hišnega in prenosnega računalnika. Z vključevanjem senzorjev, povezanih s preprosto avtomatizacijo funkcij, kot so: One-Touch screen, aplikacije za uro, horoskop in obveščanja o dogodkih, sistem postane izredno pameten.

Mediola® upravlja z vašimi brezžičnimi in infrardečimi napravami v hiši in  pisarni. Mediola® AIO GATEWAY naredi vse naprave, ki jih običajno upravljate z običajnimi infrardečimi in brezžčnimi daljinskimi upravljalniki, sposobne za upravljanje preko aplikacije. Inteligentni IP pretvornik podpira vse infrardeče naprave in komunicira z več kot 350 brezžičnimi komponentami.

Mediola® AIO GATEWAYse enostavno priključi na WLAN usmerjevalnik in pretvori IP kontrolne ukaze, s pametnih telefonov in tabličnih računalnikov, v radijske in infrardeče signale. Tuid nasprotno, naprava sprejema obvestila o statusu za vizualizacijo stanja napajanja naprave, prejema senzorične podatke (npr. alarm gibanja ali dima) in ima vnaprej določene definirane prizore oziroma avtomatizacijske funkcije ali pa pošilja obvestilo, z vgrajeno obveščevalno službo nazaj na vašo mobilno napravo.

Mediola® AIO GATEWAY napravo lahko upravljate z velikim številom brezžičnih komponent različnih proizvajalcev. To je velika prednost kadar, na primer nakupujete brezžično komponento, lahko izberete najboljše dobavitelje. Z mediola® napravo ste tako neodvisni od proizvajalcev kot tudi prihranite svoj denar.

Mediola® AIO GATEWAY naprava lahko upravlja z vsemi infrardečimi napravami in več kot 350 brezžičnimi komponentami. Poleg tega ima naprava funkcijo učenja, s katero se skoraj vse razpoložljive infrardeče naprave lahko usposobijo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.