MCA: Okna in zimski vrtovi na enem mestu

Z zimskim vrtom lahko uživate, kot da ste na prostem, a v miru in tišini vašega doma. Pričara vam občutek, da ste na počitnicah, ustvari svetel prostor s prijetnimi temperaturami ter zniža stroške ogrevanja. Z naložbo v zimski vrt lahko na ta način dolgoročno prihranite denar, predvsem pa vlagate v vaše zdravje.

Uporaba aluminija za izdelavo zimskega vrta, razkrije njegovo kakovost, saj združuje odpornost in eleganco. Zahvaljujoč izjemni prilagodljivosti aluminijastih profilov vam pri MCA inženiringu izdelujejo zimske vrtove različnih oblik in velikosti. Pri izdelavi zimskega vrta je pomemben tudi zunanji videz zimskega vrta. Uporabi se lahko enake arhitekturne elemente, kot jih ima naš obstoječi objekt ali pa se oblikuje nekaj čisto novega.

ALUMINIJATA OKNA

Aluminijasta oz. ALU okna so primerna predvsem za zasteklitve večjih odprtin, saj so izjemno stabilna in varna ter enostavna za vzdrževanje in uporabo. Prednosti ALU okvirjev so trdnost in stabilnost, kar dokazuje tudi uporaba teh profilov za fasadne elemente velikih steklenih objektov, dolga življenjska doba, dobra zvočna izolativnost in minimalno vzdrževanje. Tudi izbira barv je velika.

PVC OKNA

PVC okna so cenovno zelo ugodna in ne zahtevajo prevelikega vzdrževanja, dosegajo pa najvišje zahteve energijske učinkovitosti, saj so dobro izolativna. PVC okna so izdelana iz plastičnih profilov, ki zagotavljajo visoko toplotno in zvočno izolativnost, obstojnost, varnost in enostavno vzdrževanje. Pri MCA inženiringu  izbirate med številnimi oblikami PVC oken in tipi odpiranj oken ter pestro ponudbo akrilkolornih barv in lesnih dekorjev.

Prednosti PVC oken so predvsem trdnost in stabilnost, visoka toplotna in zvočna izolativnost, visoka varnostna zaščita in dolga življenjska doba. PVC okna tudi niso vnetljiva oziroma ne gorijo. Njihovo vzdrževanje in čiščenje je enostavno, na koncu njihove dolge življenske dobe pa jih je možno reciklirati. Z bogato izbiro akrilkolornih barv in lesnih dekorjev se hitro prilagodljio vašemu domu in okusu.

 

Dodatne informacije lahko dobite pri ponudniku na e-naslovu mca@t-1.si ali po telefonu 041 692114.

mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

Prejšnji članekJelovica: Posebna omejena serija oken Ekostar Limited
Naslednji članekOgrevanje z IR paneli: Prednosti, slabosti in cena!
mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.