Marles: Vabljeni na dan odprtih vrat v soboto, 11. maja 2019

MARLES, največji in najstarejši vodilni proizvajalec sodobnih lesenih montažnih hiš, znova odpira svoja vrata. Tokrat v Škocjanu na Dolenjskem, kjer bodo predstavili že vseljeno družinsko hišo MODERN – uspešnico v prodajnem programu Marlesovih hiš na ključ.

Odločitev, imeti svojo hišo, je ena najpomembnejših v našem življenju. Zato vas Marles, vodilni graditelj najsodobnejših energetsko učinkovitih montažnih hiš, vabi na dan odprtih vrat, kjer si boste lahko osebno ogledali že vseljeno družinsko hišo MODERN, ki jo odlikujejo naravni materiali, moderna zasnova in visokokakovostna Marlesova tehnologija. Vabljeni v Marles družbo – v soboto, 11. maja 2019, med 10. in 15. uro v Škocjanu na Dolenjskem.

Hiša MODERN je uspešnica v prodajnem programu Marlesovih hiš na ključ, saj je bila zasnovana kot odgovor na izjemno veliko povpraševanje po sodobno oblikovanih in energetsko učinkovitih hišah namenjenih družinam. Njena arhitekturna zasnova je zelo primerna za gradnjo v pasivnem standardu, v okviru katerega se lahko zagotovijo nepovratna finančna sredstva Eko sklada. Hiša MODERN je odličen primer uporabe Marlesove po meri preoblikovane tipske okolju prijazne gradnje, ki se je s svojo kompaktno, racionalno in energetsko učinkovito zasnovo izkazala kot odličen primer dovršene arhitekturne zasnove, ki dosledno sledi individualnim potrebam in željam lastnikov. Svojevrstna mera posebnosti in  skrbnosti pri umestitvi hiše na lokacijo za premišljeno zlitje z okoljem je bil cilj, ki naročniku zagotavlja uresničitev vizije vrhunskega bivalnega udobja.

Gradnja doma po najsodobnejših smernicah

Na dnevu odprtih vrat bodo prisotni tudi Marlesovi strokovnjaki s področja ogrevanja in prezračevanja, ki bodo vsem obiskovalcem na voljo za pojasnila v zvezi s sodobnim načinom energetske oskrbe doma. Prav tako bodo odgovarjali na morebitna vprašanja v zvezi z gradnjo in o možnostih pridobitve subvencij Eko sklada. Obenem vam bodo predstavili izjemne Marlesove pomladne ugodnosti 2019, ki so jih združili v tri pakete: Intelligence, Future in Design, pri čemer so že v osnovno ponudbo vključili paket Future, s katerim bo vaša nova hiša že danes pripravljena na vgradnjo sodobnih okolju prijaznih tehnologij.

Pripravljeni na leto 2020

Evropska direktiva o energetski učinkovitosti stavb bo v letu 2020 vsem novograditeljem narekovala obveznost skoraj nič-energijske gradnje. V Marlesu, vodilnem, največjem in najstarejšem slovenskem proizvajalcu lesenih montažnih objektov, so standardu gradnje energetsko učinkovitih hiš sledili vsa leta razvoja, zato večina  Marlesovih konstrukcijskih sistemov spada v razred skoraj nič-energijskih stavb. Na dnevu odprtih vrat boste tako deležni podrobne predstavitve koncepta Marles Zero Energy Home, v okviru katerega vam zagotovijo celovite rešitve za neodvisen in samozadosten bivalni koncept gradnje Marlesove skoraj nič-energijske hiše brez škodljivih vplivov na okolje. Z vgradnjo sistema prezračevanja z rekuperacijo, Marles namreč skoraj vsako hišo lahko zgradi v pasivni izvedbi oziroma kot skoraj nič-energijski objekt. To vam omogoča, da pridobite najvišjo možno nepovratno finančno subvencijo Eko sklada. V tistih redkih primerih, ko objekta zaradi arhitekturnih posebnosti ali njegove usmerjenosti ni možno zgraditi v pasivnem standardu, pa lahko še vedno pridobite subvencijo za toplotno črpalko in prisilno prezračevanje.

Z implementacijo najsodobnejših tehnoloških in energetskih inovacij v skladu s trajnostnimi načeli, vam Marles hiše nudijo novo perspektivo doživetja doma z jamstvom za najvišjo kakovost na trgu.

Informacije o natančni lokaciji in kontaktni obrazec za prijavo na dogodek je na voljo na spletni strani (www.marles.com).

Vabljeni v Marles družbo!

info@marles.com | 02 429 45 00 | Spletna stran

Marles je danes najstarejši in največji slovenski proizvajalec montažnih objektov in je že več desetletij sinonim za montažne hiše.

Urednik portala MojPrihranek.si

Prejšnji članekBodo avtomobile poganjale vodikove celice?
Naslednji članekKako prilagoditi kopalnico, da bo varna v vseh življenjskih obdobjih
info@marles.com | 02 429 45 00 | Spletna stran

Marles je danes najstarejši in največji slovenski proizvajalec montažnih objektov in je že več desetletij sinonim za montažne hiše.

Urednik portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.