Lunos praznuje 10. obletnico

Mineva 10 let, odkar so na slovenski trg pripeljali inovativne, učinkovite in preverjene prezračevalne sisteme blagovne znamke Lunos. Njihovi sistemi zagotavljajo varno, ekonomično in zdravo kulturo bivanja ter so hkrati trajna rešitev za vse težave z odvečno vlago in plesnijo. Ob svoji deseti obletnici pa niso pozabili svojih zvestih strank, ki so jim stale ob strani in verjele vanje. Zato so se odločili, da vas obdarijo. Kako? Enostavno. Vse, kar morate storiti, je, da njihov prezračevalni sistem Lunos priporočite vsaj trem prijateljem ali znancem in obdarili vas bodo z majico Lunos.

Več informacij o sami akciji najdete na spletni strani lunos.si.

To pa še ni vse! Med vsemi, ki boste priporočili sistem Lunos, bodo izbrali 10 najbolj izvirnih in duhovitih priporočil, katerih avtorji bodo prejeli kolo Pony.

»Zadovoljna stranka je naše ogledalo, dokaz, da delamo dobro in da imamo odličen izdelek. Gotovo je v poslu nekaj najlepšega videti zadovoljno stranko, saj je to najbolj konkreten odraz dobrega dela naše celotne ekipe, od montaže in izvedbe do končnega delovanja sistema Lunos« je povedal Milan kuster, direktor podjetja Lunos.

logo Lunos
info@lunos.si | 01 620 43 00 | Spletna stran

Specialisti za prezračevanje. LUNOS je mnogo več kot le običajno prezračevanje.

Prejšnji članekKako izbrati ustrezno čistilno napravo, ki nam bo zvesto in poceni služila dolga desetletja?
Naslednji članekKaj izbrati: sušilni stroj s toplotno črpalko ali brez?
logo Lunos
info@lunos.si | 01 620 43 00 | Spletna stran

Specialisti za prezračevanje. LUNOS je mnogo več kot le običajno prezračevanje.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.