Kriptovalute rastejo. Odkrivamo dva kripto projekta z obetavnimi prelomnicami. Brezplačno. Ne zamudite te rasti, ki se zgodi le vsaka štiri leta.  

Moški predavatelj in slika bitcoina z napisom Kripto rast
Foto: on Rdeča oranža d. o. o.

Kriptovalute rastejo iz dneva v dan. Ta rast je presenetila večino. Toda oktober je v kripto skupnosti znan kot “UPtober,” opozarja Martin Korošec, ki od leta 2017 vodi delavnico o kripto valutah. Njegovega seminarja smo se udeležili tudi mi. Na svojih brezplačnih spletnih seminarjih je že septembra, ko so bile cene na najnižji točki, opozarjal na tradicionalno močne oktobrske rasti.

Iz članka: kaj lahko pričakujemo v svetu kripto valut do konca leta?

In za naše bralce odkrivamo: dva projekta za obetavnimi potenciali. Brezplačna prijava tukaj.

Razkrivamo: imena dveh kripto projektov z velikim potencialom

Martin Korošec, avtor Feniksa, prvega priročnika o kripto valutah, vsakodnevno spremlja ozadje te industrije prihodnosti. Na novem, aktualnem webinarju Feniks bo razkril dva izjemno obetavna blockchain projekta, za katera meni, da imata lahko velike možnosti za uspeh.

Ta projekta odlikujejo tudi aktualni izjemni tehnološki dosežki, ki bi lahko vplivali na prihodnjo vrednost njihovih kripto valut. Ne zamudite vala rasti.

Za pridobitev teh praktičnih in takoj uporabnih informacij o potencialih v kripto valutah se registrirajte na brezplačen webinar TUKAJ.

Prihodnja rast kripto valut

»Tisti, ki so sledili mojim brezplačnim webinarjem v preteklih mesecih, so lahko doživeli tudi do 300% rast. Vse to že z brezplačnimi informacijami, ki jih delim na svojih webinarjih,« poudarja Martin Korošec.

Kje bodo kripto valute v nekaj tednih ali mesecih?

Na novem praktičnem webinarju Feniks boste izvedeli, kateri so ti projekti in kakšni so njihovi prihodnji obeti.

Katere so lahko niše v kriptovalutah in novi projekti, ki imajo izjemen potencial?

Poleg tega bo Martin Korošec razkril trenutnih top 5 razlogov za rast kripto valut.

Ob upoštevanju teh petih dejavnikov se moramo zavedati, da za odlašanje ni več časa. Ne zamudite rasti. V svetu kriptovalut se stvari hitro spreminjajo, rasti pa so eksponentne.

V kripto se je prelilo ogromno denarja, kar bi lahko bil zgolj začetek trenda.

Število mest na webinarju Feniks je omejeno z zmogljivostjo aplikacije za prenos webinarja.

Udeležba na webinarju je zaenkrat še brezplačna, kar lahko izkoristite zdaj s prijavo TUKAJ.

Tabela Bitcoin: Povprečna mesečna uspešnost
Foto: on Rdeča oranža d. o. o.

Kriptovalute za začetnike. Začnite pravilno in varno.

Varnost v kripto valutah je ključnega pomena. Zato vam bo Martin Korošec na podlagi resničnih primerov pojasnil, kako se zaščititi pred prevarami, hekerji, tehničnimi napakami in večjimi negativnimi dogodki, ki lahko čez noč izbrišejo kripto premoženje tisočih ljudi. Dobili boste tudi praktična navodila kako se v svetu kripto valut rešiti pred pogostimi prevarami, krajami, lažnimi projekti, preprodajalci ničvrednih kripto žetonov itd.

Izjemne spremembe in spremenjen odnos do sveta kriptovalut

Od svojih začetkov so bile kripto valute označene za špekulativno področje, s katerim se velike finančne inštitucije niso želel ukvarjati. Redka podjetja kot je Microsoft so že pred devetimi leti sprejela Bitcoin kot plačilno sredstvo. Med finančnimi guruji je bila Cathie Woods med prvimi, ki je kupila pomembno vsoto Bitcoinov. A največji finančni skladi so do pred kratkim bili do Bitcoina in kripto valut zelo negativno nastrojeni. Podobno je veljalo za najmočnejše regulatorne organe.

A to je že preteklost. Pomembni finančni akterji se zdaj resno pripravljajo na vstop o svetu kriptovalut. Larry Fink, ki je bil nekoč zelo odklonilen do Bitcoin in ga je označeval za ničvrednega, v novih intervjujih Bitcoin opisuje kot “zatočišče v kakovosti”. To je popoln preobrat v mišljenju. Absolutno pozitivno za Bitcoin in kripto svet, ker je Larry Fink direktor največjega sklada na svetu. Blackrock namreč upravlja skoraj deset tisoč milijard dolarjev. Večjih kupcev pač ni na tem planetu.

Kaj je povzročilo to pozitivno spremembo?

Kakšen vpliv bi to lahko imelo na prihodnje vrednotenje kripto valut?

Ali so pred nami zgodovinske vrednosti?

Vse o aktualnih dogodkih in prihodnjih trendih na področju kripto valut vam bo na webinarju Feniks podrobno predstavil Martin Korošec. Te informacije so lahko izjemno dragocene.

Udeležba na Feniksovem webinarju je brezplačna. Za registracijo kliknite TUKAJ zdaj.

Moški drži knjigo
Foto: on Rdeča oranža d. o. o.

Kriptovalute za začetnike

Po več letih izvajanja delavnic o kripto valutah (od 2017) se je Martin Korošec odločil svoje znanje združiti v novem praktičnem vodniku z naslovom Feniks, kriptovalute za začetnike. Priročnik se posodablja vsakih šest mesecev z dodajanjem relevantnih aktualnih tem. Ena od posebnosti knjige je seznam projektov, za katere Martin meni, da imajo velike prednosti in potencial za pomemben razvoj v prihodnosti.

Vsak bralec ima preko povezave ali QR kode v knjigi dostop tudi do izobraževalnih videov, ki praktično razložijo tehnične vidike navodil. Tako Feniks služi kot temeljno vodilo za novince, ki iščejo zanesljive informacije iz prve roke.

Cilj priročnika Feniks je, da bralci spoznajo pravila, tveganja in potenciale še preden se podajo v svet kripto valut. Brez ustrezne pripravljenosti je uspeh v tem svetu težaven, saj so priložnosti za napake številne in ni možnosti za popravne izpite.

Feniks je tudi prva knjiga v Sloveniji, ki vsakemu kupcu podarja lastniški NFT. Nova verzija knjige je  že 5. izdaja vodnika po kriptovalutah, z novo, posodobljeno vsebino. NFT predstavlja digitalni certifikat lastništva enega izmed 500 edinstvenih likov, ki so bili posebej ustvarjeni za to ta projekt.

Dodatne podrobnosti o vodniku Feniks lahko najdete na spletni strani knjige.

Prvi korak do rasti je v varnem vstopu. Praktična delavnica za kriptovalute.

Zanimiva je primerjava kripto valut z vožnjo po cesti. Preden sedemo za volan avtomobila, se odpravimo v avtošolo in se naučimo osnov vožnje. Toda ko gre za kripto valute, veliko ljudi v želji, da bi čim prej začeli, ne osvojijo tehničnih osnov, kar pogosto vodi v nepopravljive napake. To je tako kot bi se začetnik usedel v avtomobil in se odpeljal direktno na avtocesto!

Napake, kot so napačni prenosi, nepravilna uporaba decentraliziranih borz ali nakup neznanih kripto valut, so lahko katastrofalne. Še posebej novinci se lahko hitro izgubijo v labirintu kripto borz, menjalnic, swapov, ledgerja in drugih tehnoloških postopkov, ki jih nujno prinašajo kripto valute.

Da bi premostili to vrzel, Martin Korošec z ekipo že od leta 2017 izvaja praktično delavnico Coinmansa. Namenjena je zagotavljanju praktičnega, takoj uporabnega znanja, ki ga začetniki nujno potrebujejo.

Na delavnici se udeleženci z osebnim pristopom in vodstvom naučijo vseh potrebnih tehnik in postopkov. Kaj vse se naučite na delavnici kriptovalute za začetnike, izveste tukaj.

Predavatelj gleda v kamero med predavanjem
Foto: on Rdeča oranža d. o. o.

Zaščitite svoje kripto premoženje. Prvi slovenski Ledger tečaj.

Morda presenetljivo, a veliko kupcev kriptovalut niti ne ve, da kripto valute, shranjene na kripto borzah, v resnici niso v njihovi popolni lasti. Tveganje ne izhaja le iz potencialnega propada borze, kot je bil primer s FTX leta 2022, temveč tudi iz ciljanih napadov hekerjev ali neetičnega ravnanja borz.

Rešitev? Uporaba naprave Ledger, ki omogoča zasebno in varno hrambo kripto valut. Toda kot vse v kripto svetu, tudi Ledger zahteva pravilno in varno uporabo. Da bi pomagal kripto skupnosti, še posebej začetnikom in vsem, ki niso najbolj vešči računalniških znanj, je Martin s svojo ekipo pripravil prvi slovenski video tečaj o uporabi Ledgerja. Za njegovo pravilno in varno uporabo je namreč potrebno 100% natančno vedeti kaj počnete in kako kaj narediti.

Kako pravilno prenesete kriptovalute na vašo Ledger napravo?

Kako skrbite in vzdržujete za vaš Ledger?

In kaj storiti, ko želite kriptovalute s Ledgerja premakniti nazaj na borzo?

Vsak korak v tem postopku je ključnega pomena. Ena napačna poteza in vaše digitalno premoženje je lahko izgubljeno. Da bi vam olajšali postopek in zmanjšali možnost napak, je Martin Korošec s svojo ekipo ustvaril video tečaj – prvi svoje vrste v Sloveniji – ki vam podrobno razloži uporabo Ledgerja.

Za več informacij o tem video tečaju obiščite spletno stran Ledger.

Brezplačen webinar: praktična in pravilna uporaba ledgerja - Martin Korošec

Kako lahko povečate svoje prihodke in prihranke?

V želji po večji finančni svobodi iščemo načine, kako lahko ne le povečamo svoj prihodek, ampak tudi kako lahko prihranimo več. Na srečo živimo v dobi informacij, kjer se lahko izobrazimo o različnih priložnostih, ki se nam ponujajo – od delnic, zlata, srebra, skladov do najnovejših tehnologij prihodnosti, kot so kripto valute. A pri vsaki možnosti je poleg prednosti kar nekaj pasti in skritih stroškov.

Novi portal MartinFortuna.si je izvrstna točka za vse, ki si želite razširiti svoje praktično znanje o premoženju. Na tem spletnem mestu lahko najdete dragocene informacije, s katerimi lahko tudi znižate stroške posrednikov in provizij.

Ne le, da vam ponuja vpogled v svet denarja, ampak vas tudi nauči, kako pametno ravnati z njim ter se izogniti napakam, ki jih naredi večina.

Obiščite portal MartinFortuna.si

Kriptovalute: novi mali projekti in nove velike priložnosti.

Medtem ko je Bitcoin nedavno doživel znatno rast, perspektivni novejši kripto projekti lahko omogočajo še večje rasti.

Na webinarju Feniks boste dobili odgovore na ključna vprašanja:

  • Za katere niše v svetu kripto valut lahko pričakujemo, da bodo v prihodnosti cveteli?
  • Na kaj moramo biti pozorni, ko raziskujemo nove kripto priložnosti?
  • Kako lahko prepoznamo kripto projekte z ogromnim potencialom?

Martin Korošec, vam bo na ta in druga vprašanja odgovoril iz prve roke.

Ne zamudite (zadnje) priložnosti
Če ne želite zamuditi neprecenljivih informacij in nasvetov iz sveta kriptovalut, se prijavite zdaj na webinar z naslovom “FENIKS”, ki ga bo vodil Martin Korošec. Opozarjamo, da je število mest omejeno, zato ne odlašajte Spremembe in rasti v kriptovalutah so zelo hitre. Bodite na tekočem z aktualnimi informacijami iz prve roke.

Kliknite tukaj za brezplačno prijavo na webinar. Razkrivamo kar dva kripto projekta z velikim potencialom. Ne zamudite nove velike rasti v kriptu.

* Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja. Omemba posamičnih investicijskih instrumentov, kriptovalut, delnic, skladov in plemenitih kovin je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Martin Korošec ne priporoča posamičnih finančnih instrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec. Vsem bralcem priporoča, da se, preden sprejmete odločitve o investiranju, o tem predhodno posvetujete s svetovalcem z ustrezno licenco.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.