Koper bogatejši za nov Petrolov bencinski servis

Petrol tudi v letošnjem letu nadaljuje z zastavljeno strategijo širjenja svoje razvejane mreže bencinskih servisov. 23. januarja 2014 sta predsednik uprave družbe Petrol mag. Tomaž Berločnik in župan mestne občine Koper Boris Popovič, odprla nov bencinski servis v Kopru, že 468. po vrsti, ki je najnovejša pridobitev energetske družbe. Ob tem je družba Petrol podelila ček prijaznosti v vrednosti 2.000 EUR, ki jih bodo namenili za nakup avtomatskega defibrilatorja. Nov bencinski servis utrjuje Petrolovo ponudbo na Obali, mimovozečim pa predstavlja novo točko oskrbe z gorivom.

Bencinski servis, zgrajen po najnovejših tehnoloških in okoljskih standardih, s svojim celotnim spremljajočim programom voznikom in ostalim uporabnikom ponuja vse, kar ti potrebujejo na poti. Obsega prodajalno HIP HOP s konceptom Fresh, sveže prehrane na poti, ki se razprostira na 85 m2, in omogoča hiter nakup trgovskega blaga, izdelkov za avtomobil in svežega peciva, torej vse kar omogoča varno in zanesljivo vožnjo. Obenem servis ponuja tudi kotiček s ponudbo Kava na poti, prodajalna pa je neposredno povezana z lokalom, ki ima zunanjo pokrito teraso.

Bencinski servis se ponaša s konceptom Fresh, sveže prehrane na bencinskih servisih, ki so ga v Petrolu razvili na podlagi raziskav nakupov in navad potrošnikov ter lastnih analiz prodajnega procesa. Koncept Fresh omogoča vsem, ki živijo mobilno, zdravo in sveže pripravljeno prehrano ob njihovi poti, med njihovimi nujnimi delovnimi obveznostmi ali pa v njihovem prostem času.

Poleg najbolj kakovostnih naftnih derivatov, ki jih je možno natočiti na štirih točilnih otokih, je na bencinskem servisu možen tudi nakup ekološkega utekočinjenega naftnega plina za vozila (avtoplin). Na bencinskem servisu je avtomatska tračna avtopralnica ter avtomat za notranje čiščenje vozil. Bencinski servis v Kopru na Kolodvorski je opremljen s sodobno ekološko in varnostno zaščito z zaprtim sistemom točenja goriva, ki vključuje vso najnovejšo merilno in identifikacijsko opremo. Tako je omogočeno pretakanje goriv brez nekontroliranega izpusta hlapov v ozračje. Prizadevanja za zaščito in ohranjanje okolja družbe Petrol se kažejo tudi v ekološkem skladiščenju odpadkov, ki je urejeno tudi na omenjenem bencinskem servisu. Bencinski servis bo odprt ob delavnikih med 5. in 22. uro, ob sobotah med 6. in 22., ter ob nedeljah med 7. in 22. uro.

Družba Petrol je ob odprtju novega bencinskega servisa v Kopru podarila 2.000 EUR Rdečemu križu Slovenije – Območnemu združenju Koper, kjer jih bodo uporabili za nakup avtomatskega defibrilatorja.

Ob otvoritvi je predsednik uprave družbe Petrol, mag. Tomaž Berločnik dejal: »Bencinski servisi družbe Petrol že dolgo niso več samo postojanke za točenje bencina, ampak počivališča in postajališča, kjer se lahko vozniki okrepčajo in vmes nakupijo nujne potrebščine. Bencinski servis Koper sodi med najbolje opremljene in najmodernejše Petrolove bencinske servise, ki nam jih zavidajo tudi največje multinacionalke.«

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.