Kolektor: Rešitve BlueFuture na Kosovu

Podjetji Kolektor Sinabit in Kolektor Synatec sta skupaj z nemškim podjetjem KSB na mednarodni konferenci The year for Cooperation on Water Issues na Kosovu predstavili napredne tehnološke rešitve v komunalni infrastrukturi in energetiki BlueFuture.

Rezultat večletnega uspešnega skupnega poslovanja podjetij je sodelovanje pri kreiranju skupnih tehnoloških rešitev v komunalni infrastrukturi in energetiki, ki jih podjetja pod imenom BlueFuture nudijo tržišču Slovenije ter JV Evrope.

Višanje kakovosti bivanja in zdravo življenjsko okolje sta postala v Evropi pa tudi drugod po svetu prednostna naloga prebivalcev. V ta namen se povečujejo tudi vlaganja v komunalno infrastrukturo in energetiko, ki vključujejo vedno kompleksnejše in zahtevnejše tehnologije. Ponudba BlueFuture tako vključuje rešitve za distribucijo tople vode, kjer je viden visok potencial na področju zniževanja obratovalnih stroškov pri distribuciji toplote k uporabniku, rešitve za črpališča v vodovodnih sistemih in črpališča v kanalizacijskih sistemih. Pri skupni ponudbi je KSB, ki je vodilni svetovni proizvajalec črpalk in armatur, odgovoren za avtomatizirano hidravlično opremo in z njo povezanimi tehnološkimi sklopi, Kolektor pa za električno in nadzorno opremo za potrebe avtomatizacije in informatizacije.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.