Kolektor na mednarodnem kongresu KGH predstavlja klimatske naprave KA

Na 44. mednarodnem kongresu klimatizacije, gretja in hlajenja KGH, ki ta teden poteka v Beogradu, se Kolektor predstavlja s svojimi produkti za klimatizacijo. Poudarek je predvsem na družini klimatskih naprav Kolektor AIR (KA), za katero je Kolektor Koling letos pridobil mednarodni certifikat Eurovent.

Na tridnevnem kongresu predavatelji iz držav nekdanje Jugoslavije, Evrope, Združenih držav Amerike in Južne Koreje razpravljajo o trendih razvoja klimatizacije, gretja in hlajenja. Obravnavajo vse večjo potrebo po novih tehnologijah, izboljšavah ter inovaciji opreme in sistemov HVAC s ciljem povečanja energetske učinkovitosti in zmanjšanja emisij ogljikovega dioksida kot produkta zgorevanja fosilnih goriv v oskrbi toplote ali električne energije v stanovanjskih in drugih zgradbah in sistemih HVAC v industrijskem sektorju. Cilj je spodbuditi raziskovalce, projektante in proizvajalce opreme k razvoju in proizvodnji učinkovitejših in trajnostnih rešitev HVAC.


Kolektor Koling v razstavnem delu kongresa predstavlja klimatske naprave KA, za katere so letos pridobili mednarodni certifikat Eurovent. Na Kolektor Kolingu pravijo, da so s tem napravil še korak višje v kakovosti izdelave klimatskih naprav, ki se tako uvrščajo med boljše izdelke tega segmenta proizvodov v svetovnem merilu.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.