Sponzorirano

Klasični, brezžični ali robotski sesalec?

Cheerful woman cleaning up her home and singing, she is using the vacuum cleaner as a microphone
Foto: demaerre iz iStock
Sponzorirano

Izbire sesalcev je veliko, vse od klasičnih in brezžičnih pa do robotskih. Res je veliko izbire, ni pa vsak sesalec primeren za vsakega uporabnika oziroma vsako gospodinjstvo. Preverili smo glavne tri skupine sesalcev (klasični, brezžični in robotski) in ugotovili, kje bodo našli svoj najljubši dom.

Robotski sesalniki za tiste, ki bi želeli več časa

Robotski sesalniki so najnovejša skupina sesalcev, kar nam namigne že njihovo ime. So majhni in jih lahko pospravimo praktično kamor koli želimo. Svoje delo bodo opravljali brez nas, od nas bodo zahtevali le vključitev. Zaznavali bodo prepreke in ovire, poskrbeli pa bodo za čist in dezinficiran prostor. Le kdo si ne bi želel uživati ob dobri knjigi medtem, ko bi robotski sesalnik opravljal svoje delo? Vsekakor so najbolj primerni za tiste, ki bi si želeli več časa. Edina pomanjkljivost robotskega sesalnika je nezmožnost prehajanja višinskih ovir.

Foto: perfectlab iz iStock

Brezžični sesalniki za tiste, ki želijo svobodo

Sponzorirano

Nobenega kabla in praktično nobenih omejitev za tistega, ki bo sesal prostor. Njihova največja prednost je ta, da niste vezani na dolžino kabla temveč na napolnjenost samega sesalca. Delimo jih predvsem na ročne sesalnike, ki jih poznamo kot manjše in za manjša opravila ter pokončne sesalnike, ki so nadgradnja klasičnih. Potrebujejo malo vzdrževanja, so lahki, odnesete jih lahko kamor želite in omogočajo visoko raven sesanja.

Foto: Three Spots iz iStock

Klasični sesalniki za tiste, ki obožujejo tradicijo

Ni ga čez klasiko, bi rekli tisti, ki prisegajo nanjo. Klasični sesalci so tisti, ki jih poznamo najdlje in so najbolj pogost nadomestek metle in smetišnice. So daleč najbolj raznoliki, zmogljivi in vsestranski. Delimo jih na parne, klasične in globinske sesalce, ki pa jim brez težav prištejemo še katero drugo funkcijo.

Foto: Liudmila Chernetska iz iStock

Izbira sesalnika naj ne bo hitra in brezglava

Sesalec ali sesalnik je nepogrešljiv del čistega gospodinjstva. S širokim naborom sesalnikov, takih ali drugačnih, je Big Bang odlična izbira ponudnika. Tako kot vas ne bodo na cedilu pustili najboljši sesalniki, vas z izbiro ne bo razočaral Big Bang. Skočite na njihovo spletno stran ali pa se odpravite v katero izmed njihovih poslovalnic in najdite svoj novi in najboljši sesalnik.

Sponzorirano

NI KOMENTARJEV

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.

Exit mobile version