Kjerkoli na svetu preverite vreme z vašim pametnim telefonom

Prenesite vremenske podatke s svojega doma na svoj pametni telefon, z vremensko postajo ARCHOS kjer koli in kadar koli.

Vremenska postaja ARCHOS je sestavljena iz treh delov: notranji modul za meritve v stanovanju, zunanji modul za uporabo na prostem in talni modul (talni senzor).  Podatke o vremenu na vašem domu in v okolici posreduje na vaš pametni telefon ali tablični računalnik. Aplikacija poskrbi za pregleden prikaz teh podatkov in na vašem pametnem telefonu prikazuje lokalno vremensko napoved.

 

Dostop do informacij o okolici kjerkoli in kadarkoli 
Glavni modul vremenske postaje deluje, kot osnovna postaja in se poveže z WLAN-om. Dnevno meri temperaturo, vlažnost zraka, koncentracijo CO2, atmosferski zračni pritisk ter raven hrupa in te informacije o okolici dnevno shranjuje v virtualnem pomnilniku v oblaku. Z aplikacijo imate kjerkoli in kadarkoli dostop do svojih osebnih informacij o vremenu in okolici. 

Preverite vreme z vašim pametnim telefonom
Aplikacija zbira vaše podatke in jih pregledno prikazuje skupaj z vremensko napovedjo za vaš domači kraj. Do teh podatkov lahko dostopate kjerkoli na svetu, saj se podatki z vremenske postaje prenašajo v oblak Archos. Aplikacija je na voljo za mobilne naprave z Android in iOS. Opazujte svoje lokalno vreme in prejemajte informacije o spremembah. Bodite v toku s tehnologijo in si priskrbite najmodernejšo vremensko postajo.

info@conrad.si | 080 50 55 | Spletna stran

Conrad je eden izmed vodilnih evropskih trgovcev elektronike in tehnike. Kupec se lahko odloči za nakup preko spleta, s pomočjo kataloga ali obišče trgovino.

Prejšnji članekHranilniki energije – vedno dostopna energija
Naslednji članekNepovratne finančne spodbude pravnim osebam za nakup električnih vozil
info@conrad.si | 080 50 55 | Spletna stran

Conrad je eden izmed vodilnih evropskih trgovcev elektronike in tehnike. Kupec se lahko odloči za nakup preko spleta, s pomočjo kataloga ali obišče trgovino.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.