Kinetic reaktor – profesionalna tehnologija čiščenja vod v vašem domu

Kinetična tehnologija je dosežek slovenskega znanja v svetovnem merilu. Obdelave vode, ki poleg H2Ovsebuje še veliko drugih, tudi neželenih snovi in organizmov, so se lotili na znanstveno podprt način.Učinkovitost delovanja so dokazali v profesionalni rabi in na velikih sistemih, tehnologijo pa selijo v vašdom.

“VODA JE EDINA DOBRINA, KI JE NI MOGOČE NADOMESTITI, ŽAL SMO JO ONESNAŽILI , MI JO OČISTIMO IN PRIPRAVIMO NA VAŠI PIPI”

Kaj zmore Kinetična tehnologija v profesionalni rabi?

Omejevanje nalaganja vodnega kamna, odstranitev anorganskih in organskih primesi v vodi, učinkovito dezinfekcijo in uničevanje bakterij in drugih mikroorganizmov v vodi z uporabo vodnega toka samega.

KINETIC REAKTOR V VAŠEM DOMU

Kinetična tehnologija nam omogoča, da čistimo površinske in podzemne vodne vire, zdaj pa jo je podejtje JinP d.o.o. pripeljalo tudi v vaš dom na konec oskrbe s pitno vodo kot napravo za obdelavo vode na pipi, s katero preprosto nadomestite obstoječo mrežico. Učinkovitost KINETIC reaktorja so potrdili in verificirali v laboratorijih tehničnih institutov doma in po svetu. KINETIC reaktor na pipi omejuje nalaganje vodnega kamna, odstranjuje neželene anorganske (npr. železo) in organske (degradacija kompleksnih organskih molekul) snovi v pitni vodi, preprečuje nastanek sluzi in alg v samem reaktorju ter odstranjuje klor iz vode, ki je sicer potreben za skladnost pitne vode, našemu zdravju, okusu in vonju vode pa je precej manj prijazen.

KAJ LAHKO PRIČAKUJETE?

Za pitje vedno primerno vodo iz pipe brez neprijetnih priokusov in vonjav, zmanjšano uporabo kemikalij za čiščenje korit, umivalnikov, grelnikov vode ter možnost uporabe naravnih čistilnih sredstev. KINETIC reaktor navkljub svojemu delovanju ohranja osnovno funkcijo mrežic na pipah – prihranek porabe vode ob normalnem pretoku. KINETIC reaktor je samočistilna naprava, ki ne potrebuje posebnega vzdrževanja, priporočajo pa njegovo zamenjavo najkasneje po enem letu uporabe.

Več informacij o Kinetic reaktorju dobite na telefonski številki +386 (0)31 528 515 ali e-pošten naslovu milan@kinetic-reactor.com .

Prejšnji članekPVC okna Cugelj
Naslednji članekEnostaven prehod na ogrevanje z lesnimi peleti

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.