Katero tipko želite?

Nazorno opremljen s primeri in možnostmi primerjave, je novi navidezni razstavni prostor resnična pomoč pri izbiri prave aktivirne tipke.
Nazorno opremljen s primeri in možnostmi primerjave, je novi navidezni razstavni prostor resnična pomoč pri izbiri prave aktivirne tipke.

Strokovni nasveti pri izbiri kopalniške opreme krepijo odnos s kupci. Točke lahko zbirate prav z nasveti glede estetskih podrobnosti in praktičnih funkcij.  Navidezni razstavni prostor za aktivirne tipke je pri tem v veliko pomoč.

Umivalniki, armature za tuš, ustrezne tipke: ob gradnji ali prenovi kopalnice je treba sprejeti veliko temeljnih odločitev. Kdo bi se potem še rad ukvarjal s podrobnostmi – na primer z aktivirno tipko? Pa vendar ustrezne aktivirne tipke v kopalnicah pomenijo pomembne estetske poudarke. S pravočasno vključitvijo v načrtovanje jih je večino možno kombinirati z dodatnimi funkcijami. Na primer s funkcijo odstranjevanja neprijetnih vonjav ali orientacijsko osvetlitvijo.

Odločitev mora biti enostavna

Da bi inštalaterjem in načrtovalcem olajšali svetovanje strankam, je podjetje Geberit na svoji spletni strani objavilo obnovljeni konfigurator aktivirnih tipk. Ta na jasen način zagotavlja pregled ponudbe aktivirnih tipk, postopek iskanja pa podpira z intuitivnim vodenjem. Po vsakem kliku so na voljo nadaljnje informacije o barvah, materialih, možni uporabi in funkcijah posameznega modela. Vzorčne slike služijo kot navdih za lastno sanjsko kopalnico.

Kupci, ki že vedo, kaj iščejo, lahko na začetni strani modele filtrirajo po kategorijah in tako omejijo iskanje. Primerjava modelov, barv in materialov je možna tudi z enim klikom: tako lahko že na prvi pogled vidite, kako se Sigma50 v črni barvi razlikuje od Sigme60 ali Sigme30 enake barve.

S kupci za kupce

To je eden prvih digitalnih projektov, v katerem so bili pri razvoju vključeni resnični kupci. Pomembno so prispevali k prenovi videza in izboljšanju krmarjenja po virtualnem razstavnem prostoru, ki je zdaj bolj uporabniku prijazen.

geberit
Prej: kdor je vedel, kaj išče, je lahko tudi v starem virtualnem razstavnem prostoru aktivirnih tipk našel veliko informacij.
logo geberit
info.si@geberit.com | 01 586 22 00 | Spletna stran

Vodilno podjetje v Evropi na področju sanitarnih proizvodov.

Prejšnji članekSte opazili? Teh izdelkov na policah ne boste več našli
Naslednji članekNajbolj nesmiselni kuhinjski pripomočki
logo geberit
info.si@geberit.com | 01 586 22 00 | Spletna stran

Vodilno podjetje v Evropi na področju sanitarnih proizvodov.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.