Sponzorirano

Katero tipko želite?

Nazorno opremljen s primeri in možnostmi primerjave, je novi navidezni razstavni prostor resnična pomoč pri izbiri prave aktivirne tipke.
Nazorno opremljen s primeri in možnostmi primerjave, je novi navidezni razstavni prostor resnična pomoč pri izbiri prave aktivirne tipke.
Sponzorirano

Strokovni nasveti pri izbiri kopalniške opreme krepijo odnos s kupci. Točke lahko zbirate prav z nasveti glede estetskih podrobnosti in praktičnih funkcij.  Navidezni razstavni prostor za aktivirne tipke je pri tem v veliko pomoč.

Umivalniki, armature za tuš, ustrezne tipke: ob gradnji ali prenovi kopalnice je treba sprejeti veliko temeljnih odločitev. Kdo bi se potem še rad ukvarjal s podrobnostmi – na primer z aktivirno tipko? Pa vendar ustrezne aktivirne tipke v kopalnicah pomenijo pomembne estetske poudarke. S pravočasno vključitvijo v načrtovanje jih je večino možno kombinirati z dodatnimi funkcijami. Na primer s funkcijo odstranjevanja neprijetnih vonjav ali orientacijsko osvetlitvijo.

Odločitev mora biti enostavna

Sponzorirano

Da bi inštalaterjem in načrtovalcem olajšali svetovanje strankam, je podjetje Geberit na svoji spletni strani objavilo obnovljeni konfigurator aktivirnih tipk. Ta na jasen način zagotavlja pregled ponudbe aktivirnih tipk, postopek iskanja pa podpira z intuitivnim vodenjem. Po vsakem kliku so na voljo nadaljnje informacije o barvah, materialih, možni uporabi in funkcijah posameznega modela. Vzorčne slike služijo kot navdih za lastno sanjsko kopalnico.

Kupci, ki že vedo, kaj iščejo, lahko na začetni strani modele filtrirajo po kategorijah in tako omejijo iskanje. Primerjava modelov, barv in materialov je možna tudi z enim klikom: tako lahko že na prvi pogled vidite, kako se Sigma50 v črni barvi razlikuje od Sigme60 ali Sigme30 enake barve.

S kupci za kupce

To je eden prvih digitalnih projektov, v katerem so bili pri razvoju vključeni resnični kupci. Pomembno so prispevali k prenovi videza in izboljšanju krmarjenja po virtualnem razstavnem prostoru, ki je zdaj bolj uporabniku prijazen.

Prej: kdor je vedel, kaj išče, je lahko tudi v starem virtualnem razstavnem prostoru aktivirnih tipk našel veliko informacij.
info.si@geberit.com | 01 586 22 00 | Spletna stran

Vodilno podjetje v Evropi na področju sanitarnih proizvodov.

Sponzorirano

NI KOMENTARJEV

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.

Exit mobile version