Kakšna so kakovostna vhodna vrata?

Vhodna vrata, ki dovršeno zaokrožijo celoto doma, imajo tudi druge zelo pomembne naloge, kot so zagotavljanje zadostne toplotne izolacije med notranjim bivalnim okoljem in zunanjostjo; varnost in zaščita pred nepovabljenimi gosti. Dotrajana vhodna vrata pa z leti izgubljajo svoje primarne funkcije. Največja težava vsekakor je, da skoznje uhaja toplota iz vašega doma, kar pa pomeni višje stroške ogrevanja. Pri nakupu novih moramo biti zato pozorni na mnogo detajlov: da se bodo popolnoma prilagodile zunanjemu izgledu hiše in okolice, zraven pa morajo biti energetsko varčna, zanesljiva, varna in kakovostna ter seveda cenovno ugodna.

Pomembne lastnosti vhodnih vrat

Vhodna vrata so lahko iz lesa, plastičnih mas, aluminija, jekla oziroma različnih kombinacij teh materialov. Pomembno pa je, da se tesno in natančno prilegajo k pripiri, saj s tem zagotavljajo manjši toplotni prehod. Ker se večina vlomov zgodi skozi vhodna vrata, je smiselno izbrati protivlomna vrata, ki imajo minimalno tri zaklepe na tečajih in večtočkovno ključavnico. Prispevajo tudi k celotnemu izgledu stavbe, zato naj bodo estetska in opazna. Danes veljajo za najbolj kakovostna vhodna vrata aluminijasta, saj so zelo odporna, trpežna, dolgoživa in nezahtevna za vzdrževanje. Prav tako lahko pri ALU vhodnih vratih izbiramo med različnimi modeli vhodnih vrat, dovršenim dizajnom, kakovostno izdelavo ter široko paleto različnih barv, stekel in ostalih dodatkov, ki poskrbijo, da bo naš vhod pri obiskovalcih pustil nepozaben prvi vtis.

ALU vhodna vrata Satler

Družinsko podjetje Satler, ki ima dolgoletne izkušnje s proizvodnjo stavbnega pohištva ter sledi najnovejšim tehničnim standardom, proizvaja nadstandardna in kakovostna ALU vrata ter predstavlja zanesljivega partnerja v procesu svetovanja, izdelave, montaže in servisiranja. Prednost njihovih ALU vhodnih vrat je tudi kakovostno okovje.

Posebna vhodna vrata s posebno ceno.

Za poseben prvi vtis poskrbijo naslednje lastnosti:

  • Design: BASIC 1
  • Izvedba: enokrilna
  • Krilo: enostransko prikrito krilo
  • Max. dimenzije vrat: do 1050 x 2200 mm
  • Barva: obojestransko isti RAL
  • Steklo: vsa ornamentna stekla iz standardne ponudbe in dekorativno steklo DPL
  • Izgled: obojestranski utori
  • Držala: ročaj zunaj, kljuka znotraj
  • Barve: na voljo v 6 barvah

Posebna vhodna vrata za poseben prvi vtis

Pri družinskem podjetju Satler okna in vrata, d. o. o., ki se ponaša s 23-letno tradicijo na področju izdelave stavbnega pohištva, boste lahko izbirali med različnimi modeli vhodnih vrat, dovršenim dizajnom, kakovostno izdelavo ter široko paleto različnih barv, stekel in ostalih dodatkov, ki poskrbijo, da bo vaš vhod pri obiskovalcih pustil nepozaben vtis. Podjetje pri izdelavi vhodnih vrat uporablja odlične vhodne osnovne materiale priznanih dobaviteljev, kot so ALUPLAST, HEROAL, WINKHAUS in REFLEX, ki zagotavljajo vrhunsko kakovost izdelkov.

Več o ponudbi

Vhodna vrata za poseben prvi vtis lahko preberete tukaj.

info@okna-satler.si | 02 292 74 50 | Spletna stran

Podjetje SATLER se uvršča med vodilne proizvajalce PVC oken in vrat v Sloveniji in regiji. Nudijo vam visokokakovostna PVC okna, lesena okna, ALU okna, vhodna vrata, garažna vrata, zimske vrtove. Izdelki so prijazni naravi, energetsko varčni in z visoko protivlomno zaščito, zato so prava izbira za vaš dom in poslovne prostore.

Prejšnji članekStilska notranja vrata Mobil3
Naslednji članekKakovostna in zanesljiva garažna vrata Lomax
info@okna-satler.si | 02 292 74 50 | Spletna stran

Podjetje SATLER se uvršča med vodilne proizvajalce PVC oken in vrat v Sloveniji in regiji. Nudijo vam visokokakovostna PVC okna, lesena okna, ALU okna, vhodna vrata, garažna vrata, zimske vrtove. Izdelki so prijazni naravi, energetsko varčni in z visoko protivlomno zaščito, zato so prava izbira za vaš dom in poslovne prostore.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.