Kakovostna in zanesljiva garažna vrata Lomax

Garažna vrata so velikokrat spregledan detajl objekta in zapostavljen napram vhodnim vratom, katerim dajemo večji pomen. Vendar so ravno tako pomembna, tako funkcijsko kot vizualno.

Na slovenskem trgu so sedaj na voljo sekcijska garažna vrata podjetja Lomax, ki jih uporablja že več sto tisoč strank v tujini. V podjetju Mimaro vam ponujajo 5 različnih vrst garažnih vrat Lomax, ki se lahko uporabljajo za domačo ali industrijsko rabo.

 

V ponudbi lahko izbirate med sledečimi garažnimi vrati:

  • stropna sekcijska garažna vrata, ki se odpirajo pod strop;
  • stranska sekcijska gražna vrata, ki se odpirajo proti steni garaže in so zelo primerna za nizke garažne prostore,
  • rolo garažna vrata,
  • dvokrilna garažna vrata in
  • stranska garažna vrata za osebni pristop.

Garažna vrata Lomax so kakovostna in zanesljiva ter omogočajo prilagoditev vašim potrebam glede dimenzije. Njihova velika prednost je enostavna in hitra montaža brez večjih gradbenih posegov. Če vaša garaža ne omogoča večjih gradbenih posegov, so garažna vrata Lomax idealna rešitev za vas.

Praktično skoraj ne zmanjšajo svetle odprtine vrat. Omogočajo delno odpiranje na primer za širino osebnega prehoda. Ponujajo vam tudi klasična dvokrilna vrata v sodobni izvedbi iz aluminijastih profilov. Ta so kljub trendu segmentnih vrat še vedno zanimiva za marsikoga, ker so univerzalna in primerna tako za obnove garaž, kot tudi nove gradnje.

Za poenotenje izgleda hiše je možno pri podejtju Mimaro d.o.o. naročiti vhodna vrata v istem stilu kot garažna. Za oboja pa so na voljo Creative vzorci iz inox pločevine.

V podjetju Mimaro d.o.o. vam bodo pomagali pri izbiri najustreznejših vrat za vaše potrebe in jih prilagodili dimenzijam vašega prostora.

Prodajno-razstavni salon Mimaro:
Dolenjska cesta 466a, 1291 Škofljica

T: 041 369 518
E: prodaja@mimaro.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.