Kakšna je razlika med kuhinjo in sanjsko kuhinjo?

Avene

Vsakdo, ki se odloči prenoviti svojo kuhinjo, si glavo beli z vprašanjem, kako ustvariti kuhinjo, ki bo edinstvena, uporabna in hkrati ustvarjena posebej zanj. 

Večina kuhinj ima vse aparate, ki jih kuhinja potrebuje: od kuhalne površine, nape, pečice, pomivalnega stroja, hladilnika … Kljub temu pa v sodobnem domu nekaj manjka. Med opremo, ki doda stanovanju pridih sodobnosti, zagotovo sodi vinska vitrina, ki ustvari kuhinjo sanjsko, saj je profesionalno ohlajeno vino na dosegu rok v lastnem stanovanju nekaj, o čemer verjetno marsikdo sanja in kar vsekakor doprinese k visokemu udobju bivanja.

Avene

Pri izbiri vinske vitrine pa je najpomembneje, da upoštevamo, kakšne vrste vina najpogosteje uživamo in koliko steklenic vina želimo imeti na ‘zalogi’. Temu primerno namreč izberemo tako model kot velikost vitrine, ki jo nameravamo vgraditi.

Najpogostejša izbira je model vitrine, ki omogoča dvopodročno hlajenje vin in ima prostora za kar nekaj steklenic vina več kot jih je shranjenih v običajnem domu. Tako smo lahko vedno pripravljeni na morebitne obiske. Včasih se namreč lahko dom povsem nepričakovano prelevi v priljubljen prostor za druženje z najbližjimi in prijatelji. In v takem primeru je več kot dobrodošlo, če imamo goste s čim postreči.

Za nasvet se lahko obrnete na Avene d.o.o., ki zastopajo vodilno znamko vinskih vitrin DUNAVOX.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.