Kakovostna okna in vrata Glin

Kakovosten ustrezno obdelan les je nenadomestljiv material za ustvarjanje topline vašega doma. Okna in vrata Glin ustrezajo zahtevnim kakovostnim normativom. Debelina okvirja in krila, večslojne zasteklitve ter kvalitetno tesnjenje zagotavljajo visoko stopnjo toplotne in zvočne izolativnosti ter masivno stabilnost izdelka. Njihova okna so primerna tako za renovacije, energetske sanacije, kakor tudi novogradnje klasičnih hiš, brunaric ter nizkoenergijskih in pasivnih hiš.

V kolikor razmišljate o tem, kako bi privarčevali na porabi energije za ogrevanje, je ena od možnosti menjava lesenih oken. Lastniki hiš ali stanovanj, ki so bila zgrajena pred letom 2003, lahko kandidirajo za subvencijo Eko sklada. Tudi v letošnjem letu je bil razpis objavljen. V tem primeru menjave starega stavbnega pohištva z novim lesenim ali les-aluminij, dobite povrnjenih  do 20% priznanih stroškov investicije oz. maksimalno 100 €/m2 okna. 16 osnovnih modelov oken Glin s trojno zasteklitvijo, ustreznim distančnikom in  toplotno izolativnostjo pod  1,1 W/m2K, ustreza zahtevam Eko sklada. V podjetju Glin Tis vam bodo prijazno svetovali v zvezi s pogoji razpisa in vam pomagali pri izpolnjevanju vloge za pridobitev subvencije. Več informacij na prodaja@glin.si ali  tel. številki 03 83 98 600.

Poleg lesenega stavbnega pohištva, nudijo tudi pvc okna in vrata ter vse vrste senčil in okenskih polic. Celovitost ponudbe pa zaokrožujejo s spremljajočimi storitvami, kot so meritve, demontaža, montaža, svetovanje pri novogradnjah in zahtevnih energetskih sanacijah ter servis in vzdrževanje.

Menjavo zunanjega stavbnega pohištva jim zaupajo številni naročniki doma in v tujini, tako iz javnega kot privatnega sektorja. Njihove refernece si lahko ogledate tukaj.

Prejšnji članekZunanje in notranje senčenje
Naslednji članekNaročite kuhinjo Nobilia še danes in kuhate v njej za silvestrovo

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.