Kako se rešiti mravelj, insektov, glodavcev in divjih živali? Rešitev je odganjalnik škodljivcev

Koliko rezil na vaši kosilnici ste že uničili, ko ste na vašem skrbno negovanem travniku zapeljali čez krtino? Kako se počutite, ko ugotovite, da se vam po hiši sprehajajo miši ter da dvorišče, kjer se igra vaš otrok, redno obiskujejo divje živali? Se spomnite, kako vam naraste pritisk, ko vstopite v kuhinjo, kolonija mravelj pa tovori ostanke hrane, ki so ostali na mizi?

Svetujemo vam, da se na enostaven, eleganten in praktičen način rešite nadlog in si zagotovite udobno bivanje – rešitev je odganjalnik škodljivcev.

Delovanje odganjalnika škodljivcev

Odganjalniki škodljivcev delujejo na principu oddajanja določenih frekvenc. Na tak način ustvarjajo neznosno okolje za mravlje, insekte, krte, miši ali podgane ter celo za divje živali.

Te frekvence nihajo na valovih, ki za ljudi niso škodljivi, zato lahko odganjalnike namestite v katerikoli prostor.


Specializirani ali univerzalni model?

Izbira naprave je odvisna od »napadalca«, ali je ta sam, ali jih je več, ali gre za eno vrsto škodljivca ali jih je več različnih.


Preberite dalje >>

info@conrad.si | 080 50 55 | Spletna stran

Conrad je eden izmed vodilnih evropskih trgovcev elektronike in tehnike. Kupec se lahko odloči za nakup preko spleta, s pomočjo kataloga ali obišče trgovino.

Prejšnji članekVetrne elektrarne s cenejšo proizvodnjo električne energije od nukleark
Naslednji članekVlada izdala Uredbo o upravljanju z energijo v javnem sektorju
info@conrad.si|080 50 55| Spletna stran

Conrad je eden izmed vodilnih evropskih trgovcev elektronike in tehnike. Kupec se lahko odloči za nakup preko spleta, s pomočjo kataloga ali obišče trgovino.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.