Kako do popolne krovske rešitve z Bauder PIR izolacijo?

Bauder je eden največjih proizvajalcev poliuretanske trde pene in izolacijskega materiala izjemne kakovosti. Polisocianuratna (PIR) trda pena ima med vsemi pogosto uporabljanimi toplotnimi izolacijskimi materiali najboljšo izolacijsko oceno.

Izberite visoko zmogljive toplotne izolacijske plošče Bauder PIR, ki vam omogočajo dodatno izolacijo in manj toplotnih mostov v predelih špirovcev in sten, ob izolacijski funkciji pa vam bodo odlično služile tudi kot nadomestni leseni opaž.

Izolacijske plošče Bauder PIR so na zgornji strani opremljene s posebno samolepilno paroprepustno folijo in pri debelini 8 cm tehtajo samo 2,2 kg/m2. Njihova toplotna prevodnost je l = 0,026 W/mK.

Bauder pa poleg izolacijskih materialov nudi tudi ravne strehe, vodoodporne sisteme, zelene strehe in številne druge strešne izdelke.

Akcija! Bauder PIR – 5 %.

Posebej za vas so pri podjetju OBEN-AUF d.o.o. pripravili akcijo Premium blagovne znamke Bauder PIR za popolne krovske rešitve: na nakup toplotne izolacije za strme strehe Bauder PIR AZS (50 mm) in Bauder PIR SDS (80 mm in 100 mm) vam nudimo 5 % AKCIJSKI POPUST!

OBEN-AUF d.o.o.
Šlandrova ulica 4c
1231 Ljubljana-Črnuče
T: 01/561 32 39
M: 031/891 321

E: komerciala[at]obenauf.si

Bauder Ges.m.b.H

Tomo Žnidaršič, u.d.i.g.
T: 041 729 331
tomo.znidarsic[at]bauder.si

tomo.znidarsic@bauder.si | 041 729 331 | Spletna stran

Podjetje Bauder Vam nudi strokovno svetovanje kot tudi proizvode za tesnjenje, izolacijo, ozelenitev in tako ponudi varne rešitve projektantom, arhitektom in vsem, ki se ukvarjajo z streho.

Prejšnji članekLahka izolacija za težke pogoje – FRAGMAT XPS 500 GL
Naslednji članekThe Sustainable City – Dubajska vizija trajnostnega bivanja
bauder logo
tomo.znidarsic@bauder.si|041 729 331| Spletna stran

Podjetje Bauder Vam nudi strokovno svetovanje kot tudi proizvode za tesnjenje, izolacijo, ozelenitev in tako ponudi varne rešitve projektantom, arhitektom in vsem, ki se ukvarjajo z streho.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.