Kaj pravite na kolesarjenje med spletnim sestankom?

Pisarniško kolo za aktivno življenje

Spletni sestanki nam lahko vzamejo dobršen del dneva, hkrati pa nam ne omogočajo aktivnega življenja. Enako je tudi s pisarniškim delom, kjer sicer lahko vstanemo in se sprehodimo, a na to prepogosto pozabimo. Če bi nekomu predlagali kolesarjenje na delovnem mestu, bi verjetno mislil, da vse ni povsem okej. K sreči bo po tem prispevku drugače, saj je kolesarjenje na delovnem mestu korak oziroma vožnja do zdravega življenja. Kako to storimo?

Kako spremeniti neaktivno sedenje na delovnem mestu?

Prekomerno sedenje na delovnem mestu lahko resno ogrozi naše zdravje in življenje samo. Med najpogostejše posledice so povišana raven sladkorja v krvi, nabiranje telesne teže, povišan krvni pritisk, višja raven holesterola, slabši pretok krvi in slabše počutje. Kardiovaskularne težave spadajo med hujše posledice, vsemu pa se lahko izognemo z nekaj preprostimi triki. Mednje spada kombiniranje sedenja in stanja na delovnem mestu, kar lahko omogočimo z dvižnimi pisalnimi mizami. Tokrat pa predstavljamo še en trik, ki je mnogo bolj aktiven in pomaga celo pri hujšanju. Hujšanje med sedenjem na delovnem mestu?

Pisarniško kolo je rešitev za vaše težave. Delo in kolesarjenje na pisarniškem kolesu izboljša cirkulacijo in pospeši metabolizem, kar je vedno dobro za naše telo in zdravje. Tako lahko s pisarniškim kolesom preklapljamo med sedenjem, stanjem in kolesarjenjem. In kaj točno prinaša pisarniško kolo ter zakaj ga je vredno izbrati za svoje delo?Pisarniško kolo

 

Pisarniško kolo vas odpelje v zdravo življenje

Kolo ima spremenljivo višino sedeža, ki je primerna za osebe od 155 do 195 centimetrov višine (tudi do 110 kilogramov teže). Sami lahko nastavljamo tudi upor pedal, položaj kolesa in uporabljamo praktično vse funkcije, kot jih ima navadno kolo. Pisarniško je tako opremljeno tudi z zaslonom, ki prikazuje čas, hitrost, razdaljo in porabljene kalorije med kolesarjenjem. Še kako pomembno pa je omeniti, da je pisarniško kolo zelo tiho, kar pomeni, da z njegovo uporabo ne bomo motili nikogar.

Pri kataloška-prodaja.si so priskočili na pomoč s svojim pisarniškim kolesom, ki omogoča aktivno in zdravo življenje. Skočite na njihovo spletno stran in se na delovnem mestu odpeljite polnemu življenju naproti.

info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Prejšnji članekŠtirje triki za zmanjšanje stroškov energije med kuhanjem
Naslednji članekNajboljša talna obloga za kopalnico in trendi 2023
info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.