Sponzorirano

Kaj je to razširjena resničnost (AR)?

Razširjena resničnost - AR - pri nakupu pohištva
Razširjena resničnost - AR - pri nakupu pohištva
Sponzorirano

Izbira pohištva in elementov preko spletnih strani je lahko precej naporna. Nikoli ne moremo biti prepričani, kako je stvar videti v živo in kako se bo povezovala s preostalimi elementi v prostoru. Ali pač? Ste vedeli, da obstaja možnost, s katero lahko pohištvo vidite na svojem delovnem mestu ali v domačem prostoru? Kaj omogoča tak pogled?

Razširjena resničnost za lažji nakup pohištva

Opremljanje delovnega mesta je pomemben korak k optimizaciji delovnega mesta in procesa samega. Ker pa v zadnjih nekaj letih veliko nakupov poteka kar preko spleta, je včasih težko »na oko« ugotoviti, če bo pohištvo spadalo v sam prostor in ustrezalo vsem zahtevam. K sreči je tu navidezna resničnost oziroma razširjena resničnost – AR.

Razširjena resničnost (AR) omogoča predogled prostora oziroma pohištva v samem prostoru. Tako si lahko enostavno odgovorite na vprašanja, kot so:

  • Ali regal ustreza našemu prostoru?
  • Kako je videti pohištvo znotraj prostora?
  • Kako se pisarniški stol zlije z obstoječo notranjostjo?

Uporaba razširjene resničnosti je enostavna, z njo pa lahko upravlja vsak. Vse, kar potrebujete, je kamera na osebnem telefonu. Poleg izdelka, ki vas zanima, kliknete na simbol AR. Sledite navodilom in si tako olajšajte izbiro pohištva za vaš prostor. Z napredkom tehnologije si lahko brez težav olajšate življenje, nakupe in urejanje prostorov.

Nakup pohištva pri preverjenem prodajalcu

Nekaj pomeni pregled pohištva in njegovo ujemanje v prostoru, povsem drugo pa je zagotavljanje kakovosti. Več kot 45 let izkušenj in tradicije podjetja Prosigma d.o.o. je dovolj, da prepriča tudi najbolj zahtevne kupce. Kakovostno pohištvo je zdaj moč kupiti tudi s pomočjo razširjene resničnosti.

info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Sponzorirano

NI KOMENTARJEV

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.

Exit mobile version