Bi imeli PVC okna z izgledom lesa?

Verjetno bi tudi vi raje gledali na videz lesena okna, ki imajo pozitivne lastnosti PVC oken, kot so nizka cena, trajnost okna, enostavno vzdrževanje, trajnost, kakovost …

Sliši se popolno, kajne? In les kot tudi PVC okna imajo svoje prednosti, kar lahko preverite na PVC-les.si. Vendar ali veste, da lahko združimo lastnosti obeh ter hkrati izberemo nekaj trajnegakakovostnega in seveda lepega? To so PVC okna v barvah lesa. Pri teh oknih ni treba sklepati kompromisov med ceno in potrebami po vzdrževanju, lepem izgledu…, saj ta okna prinašajo številne prednosti, ki bodo ustrezale vašim željam in potrebam. Splošno znano dejsto je, da so PVC okna zadnja leta najugodnejša izbira. Na začetku je bilo PVC okno  dražje od klasičnega lesenega, zadnja leta pa ni več tako – PVC okna so dandanes najugodnejša izbira. Poleg  cene se ponašajo tudi s mnogimi drugimi prednostmi.

Vzdrževanje PVC oken skoraj ni potrebno

PVC okna so iz materiala, ki ga v nasprotju z lesom ni treba barvati. Prav tako so PVC okna odporna proti koroziji, mnogim kislinam, ultravijoličnim žarkom in različnim hujšim vremenskim razmeram. Zaradi vseh teh lastnosti so odlična izbira za večino kupcev.

PVC okna zagotavljajo dobro toplotno izolativnost

Energijska učinkovitost PVC oken je povsem primerljiva z lesenimi okni. Nekateri sodobni PVC profili jo pogosto celo prekašajo. Poleg energetske učinkovitosti pa PVC okna zagotavljajo dobro zvočno izolacijo ter trdnost in stabilnostoken.

PVC okna so vzdržljiva

Načrtovana življenjska doba PVC oken je  vsaj 40 let in več. Nekateri boljši proizvajalci oken dajejo na PVC profile celo desetletno garancijo.

S PVC okna so varna

Ustrezno okovje ima največjo vlogo pri zaščiti in udobju, ki vam ga ponujajo vaša okna. PVC okna boljših proizvajalcev so opremljena s kakovostnim okovjem, ki zagotavlja najboljšo možno protivlomno zaščito.

PVC okna se lahko uporabijo  za novogradnje kot tudi za vgradnjo pri prenovi hiše, stanovanja ali večstanovanjskega objekta. Okna so primerna tako za klasično gradnjo, za energetsko varčno gradnjo in tudi za pasivno gradnjo.

Okna izpolnjujejo več želja, saj so PVC okna lahko lepa in so videti naravno.


Izberite torej okna, ki bodo  izpolnila vaša pričakovanja in želje

Izberite okna, ki se bodo ujemal s hišo in okolico, okna, ki bodo ne samo zrla v naravo, ampak tudi izražala naravo v sebi.

Naj bodo vaša okna izdelana po meri, v skladno z željami zahtevami vašega doma. Izberite ponudnika, ki vam bo ponudil vse, kakovost in želen izgled.

Zdaj bo izbira veliko preprostejša, kajne?

Če vas PVC okna z naravno preobleko ne navdušijo, vam še vedno preostanejo lesena ali aluminijasta okna. Lahko vam svetujemo, kje in kako jih izbrati.


Naj vas ne skrbi montaža oken ter kam s starimi okni. Pri podjetju Satler vam vse te skrbi prihranijo.

 Njihovi strokovnjaki vam bodo pomagali izbrati najustreznejši način montaže za vaš dom.

Kot odgovorni proizvajalci, načrtujejo, upoštevajo,  in uporabljajo možnost recikliranja uporabljenih materialov v samem razvoju tehnologije, proizvodnje in menjave starih PVC oken z novimi. Bodite EKO, izberite okna Satler.

logo Satler
info@okna-satler.si | 02 292 74 50  | Spletna stran

Podjetje SATLER se uvršča med vodilne proizvajalce PVC oken in vrat v Sloveniji in regiji. Nudijo vam visokokakovostna PVC okna, lesena okna, ALU okna, vhodna vrata, garažna vrata, zimske vrtove. Izdelki so prijazni naravi, energetsko varčni in z visoko protivlomno zaščito, zato so prava izbira za vaš dom in poslovne prostore.

Prejšnji članekMOP podpisal pogodbo z zunanjimi izvajalci, ki bodo izdelali podlage za obvladovanje obremenjenosti zunanjega zraka z neprijetnimi vonjavami
Naslednji članekJUB bo že ta petek začel z barvanjem Triglavskega doma na Kredarici
logo Satler
info@okna-satler.si | 02 292 74 50  | Spletna stran

Podjetje SATLER se uvršča med vodilne proizvajalce PVC oken in vrat v Sloveniji in regiji. Nudijo vam visokokakovostna PVC okna, lesena okna, ALU okna, vhodna vrata, garažna vrata, zimske vrtove. Izdelki so prijazni naravi, energetsko varčni in z visoko protivlomno zaščito, zato so prava izbira za vaš dom in poslovne prostore.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.