JUBIZOL fasadni sistemi s priporočilom

Ste v zaključni fazi gradnje svoje nove hiše ali pa ste se lotili obnove fasade in razmišljate o tem, kakšne materiale in barve izbrati?

V podjetju JUB smo razvili fasadne sistemske rešitve, ki imajo poleg zaščitne in izolacijske tudi estetsko funkcijo in so usklajene z arhitekturnimi, podnebnimi in energetskimi zahtevami. Poleg zunanjega videza fasade, ki ga določajo barve, struktura, oblika in materiali, sta pomembni tudi njena funkcionalnost in trajnost. V toplotnoizolacijskih sistemih JUBIZOL smo uskladili obe percepciji in na ta način zagotovili zaupanje tisočih končnih uporabnikov. Z vgradnjo toplotnoizolacijskega sistema JUBIZOL in zadostno debelino izolacijskega materiala boste porabo energije za ogrevanje in hlajenje lahko znižali kar do 40 odstotkov.

Prihranite pri energiji do 40 %

Fasadni obod lahko predstavlja od 30 do 50 odstotkov izgube energije. Neizolirana hiša iz sedemdesetih let je npr. približno tak potrošnik energije kot avto, ki porabi 20 l goriva/100 km. Z vgradnjo toplotnoizolacijskega sistema JUBIZOL in zadostno debelino izolacijskega materiala boste porabo energije za ogrevanje lahko znižali kar do 40 odstotkov.

Zagotovite kakovost in trajnost objekta z garancijo do 25 let

JUB zagotavlja do 25-letno garancijo ter dolgoročno in premišljeno naložbo v toplotnoizolacijski sistem JUBIZOL.

Ustvarite zdrave in ugodne bivalne pogoje

Za ugodne bivalne pogoje štejemo temperature med 19 in 22 °C ob vlagi med 40 in 60 %. Za zagotavljanje takih pogojev so potrebne idealno izolirane zidne površine. Fasadni toplotnoizolacijski sistem JUBIZOL izpolnjuje zahteve po zadostni in učinkoviti toplotni izolaciji in zagotavlja odlične bivalne pogoje.

Povečajte estetsko vrednost objekta

Toplotnoizolacijski sistemi JUBIZOL zagotavljajo vrhunski estetski videz objekta. Zaključni ometi omogočajo izvedbo fasade v zaribani ali glajeni strukturi ob različni zrnavosti pri tem pa lahko izbirate med številnimi odtenki z najvišjo obstojnostjo.

Preverite novosti v naši ponudbi na sejmu DOM na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani od 13. – 18. marca 2018. Pričakujemo vas v dvorani D na JUB-ovem razstavnem prostoru Fontana.

Vljudno vabljeni!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.