Jubilejna omejena ponudba vrhunskega kladiva

Največji proizvajalec premijskega udarnega orodja na svetu, Erwin Halder KG iz Nemčije, vam ob 80. letnici svojega obstoja ponuja omejeno izvedbo svojega modela kladiva BLACKCRAFT, v t.i. ‘’GREYCRAFT’’ različici.

To vrhunsko orodje se uporablja povsod, kjer moramo zaščititi udarno površino pred poškodbami, kot je npr. že polakirana šasija ali platišča iz lahkih litin. V svojih originalnih delavnicah jih že vrsto let uporabljajo tudi premijski nemški proizvajalci.

 

Glavne prednosti kladiva ”GREYCRAFT” so:

  • Vrhunsko jekleno ohišje je v celoti prevlečeno s visoko kakovostno gumijasto prevleko, zato je idealno za obdelavo občutljivih površin pri raznih popravilih in montaži vozil (avtoličarske storitve, pozicioniranje obdelovancev..) 
  • Glava kladiva je napolnjena z jeklenimi kroglicami, ki kot amortizer aktivno kompenzirajo silo povratnega udarca in obenem znatno povečajo učinkovitost udarca (originalna inovacija Erwin Halder KG)
  • Je v celoti izdelano v Nemčiji po najstrožjih industrijskih standardih
  • Orodje je posebej primerno tudi za aplikacije, kjer ne sme priti do pojava iskrenja
  • GREYCRAFT je na razpolago v treh velikostih in sicer Ø40 mm Ø50 mm in Ø60 mm

Vabimo vas, da izkoristite našo izredno ponudbo, ki traja do odprodaje omejene zaloge. Kontaktirajte nas na trgovina@halder.si ali tel. št. 041 676 366.

Prejšnji članekRoto – inovativni slovenski proizvajalec čistilnih naprav
Naslednji članekZunanja senčila so izredno pomembna v poletnem času

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.