Jedilniški stoli in mize Mobitec

Udobje še nikoli ni bilo tako ugodno. Najudobnejši zajtrki, kosila in večerje zdaj 25% ceneje.

Mobitec je drugo ime za sodoben in udoben način uživanja obrokov. Oblazinjeni, res udobni stoli, estetsko in ergonomsko oblikovane mize ter velika izbira različic, ki se bodo vklopile v prav vsak ambient.


Oglasite se v naši Galeriji IlAmbienti v Ljubljani (BTC, Kristalna palača) ali v pohištvenem centru IlAmbienti v Murski Soboti kjer vas čakajo jedilniški stoli in mize Mobitec po res ugodnih cenah! Akcija velja do razprodaje zalog.


Mobitec je sinonim za sodoben način uživanja obrokov. Mobitec, belgijski proizvajalec inovativnih oblazinjenih, res udobnih stolov in foteljev ter estetskih in ergonomskih miz, si prizadeva izpolniti pričakovanja strank, s široko paleto različic izdelkov, ki so kakovostne izdelave in ponujajo maksimalno udobje s poudarkom na trajnostno proizvodnjo in skrbjo za okolje. Večina modelov je na voljo v različnih izvedbah (nasloni za roke, višina naslonjala, noge), izbirate pa lahko tudi med številnimi obloge (tkanine, usnja in sintetičnega usnja), odtenkov in barv.

Jedilniški stol Mood Mobitec #95 je modno oblikovani stol, ki se spogleduje s tradicijo in vnaša v vaš dom drznost oblikvoanja in naravne materiale.

Jedilniškemu stolu Mobitec Kenzie
izjemno udobeje zagotavlja vzmetenje NOSAG v sedišču.
Izbirate lahko med različnimi barvnimi kombinacijami in vrstami lesa. Na voljo v dveh višinah  z rokonasloni ali brez.

Stol Mobitec Zoe so stoli z »nosag« vzmetenjem, so zložljivi v skladovnico in so lahko dvobarvni. Njihova posebnost so čiste ravne linije in veliko vidnega lesa vseh možnih barv. Izbirate lahko različne barvne odtenke nogic in oblazinjenosti stola (blago ali usnje). Vrhunski dizajn in kvaliteta obenem. Primerno tudi za gostinske objekte.

Jedilna miza Mobitec Oxford je moderna jedilna miza, pri kateri imate možnost izbire različnih velikosti in materialov lesa.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.