Izolirajte svoj dom s fasadnimi sistemi JUBIZOL

Dobra toplotna izolacija fasade znižuje stroške gospodinjstev za ogrevanje v zimskem in hlajenje v poletnem času, povečuje udobje bivanja ter pripomore k trajnostnemu razvoju okolja. Investicija v fasadni sistem zahteva tako kvalitetne materiale kot strokovno izvedbo vgradnje. JUB-ovi strokovnjaki so vam na voljo z nasveti pri izbiri sistema in komponent pa tudi strukturi in barvi fasade.

Zakaj izbrati fasado JUBIZOL?

Zagotavljajo vam minimalno 15-letno garancijo na vse JUBIZOL fasadne sisteme, na izbrane sisteme JUBIZOL Microair, Strong in Preimum pa kar 25-letno garancijo. S tem vam zagotavljajo dolgoročno in premišljeno naložbo v fasadno izoalcijo.

Z vgradnjo fasadnega sistema JUBIZOL in zadostno debelino fasadne izolacije boste porabo energije za ogrevanje znižali do 40 odstotkov, kar je lahko velik finančni prihranek. JUBIZOL fasadni sistem izpolnjuje zahteve po zadostni in učinkoviti toplotni izolaciji in zagotavlja odlične bivalne pogoje. Z vsemi komponentami zagotavljamo visoko raven ekološke osveščenosti. Omogočajo vam tudi izbor velikega števila odtenkov in najvišjo obstojnost ter s tem vrhunski estetski videz stavbe. JUBIZOL fasadni sistemi so v celoti izdelan v Sloveniji in tudi vse komponente, vključno z izolacijo, so proizvedene lokalno.


Svetovanje arhitekta

JUB-ovi arhitekti vam nudijo:

  • svetovanje pri izbiri najprimernejše rešitve glede na vaše želje in zahteve ter glede na okolico in zasnovo objekta
  • izdelavo grafično obdelanih barvnih študij.

Za posvet z arhitektom svetovalcem pokličite brezplačno številko 080 15 56 ali pišite na: barvni.svetovalec@jub.si. Izdelava barvne študije je ob nakupu JUBIZOL fasade brezplačna!

Tehnična podpora

JUB-ovi strokovnjaki vam nudijo:

  • ogled objekta in strokovno svetovanje tudi o detajlih ter drugih podrobnostih toplotnoizolacijskega sistema,
  • svetovanje pri izbiri primernih izvajalcev del ter vas na vašo željo z njimi tudi povežejo.

Tehnična podpora

Lahko jih obiščete v prodajno razstavnem salonu, pokličete na brezplačno številko 080 15 56 ali jim pišete. Našli bodo optimalno rešitev za vas.


Pokličite strokovnjaka iz svoje regije:

Gorenjska: Andrej Mužar, Vodja prodajnega območja, Tel: 041 347-907, e-pošta: andrej.muzar@jub.si

Primorska, Notranjska: Aleš Rustja, Vodja prodajnega območja, Tel: 031 379-381, e-pošta: ales.rustja@jub.si

Ljubljana: Andrej Grad, Vodja prodajnega območja, Tel: 051 669-349, e-pošta: andrej.grad@jub.si,

Dolenjska, Bela krajina: Damjana Bradač, Vodja prodajnega območja, Tel: 041 397-345, e-pošta: damjana.bradac@jub.si

Štajerska (Celjska regija), Posavje: Miha Šimenc, Vodja prodajnega območja, Tel: 041 575 574, e-pošta: miha.simenc@jub.si

Štajerska (Ptujska regija), Koroška: Darinka Pečovnik, Vodja prodajnega območja, Tel: 041 709 145, e-pošta: darinka.pecovnik@jub.si

Štajerska (Mariborska regija), Prekmurje: Benjamin Divjak, Vodja prodajnega območja, Tel: 031 345 624, e-pošta: benjamin.divjak@jub.si

JUB Akademija

V okviru Tehnološko raziskovalnega centra deluje JUB Akademija, katere osnovno poslanstvo je izobraževanje in usposabljanje izvajalcev za kakovostno izvedbo fasadnih sistemov. Izvajalci, ki opravijo ustrezna usposabljanja za izvedbo fasadnega sistema, prejmejo certifikat.

Za individualne investitorje organizirajo najrazličnejša strokovna predavanja in praktična usposabljanja s področja vgradnje toplotne izolacije. V kolikor želite biti obveščeni o terminih se prijavite na njihove e-novice ali jim pišite.


Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.