Izolacija PureOne podjetja URSA že drugič prejela nagrado »Trophée de la Maison«, ki jo podeljujejo francoski potrošniki

Nagrado podeljuje najbolj objektivna žirija: 20 francoskih potrošnikov, ki v svojih domovih preizkusijo mnoge različne izdelke pod realnimi pogoji, preden podajo svoje dokončno mnenje. Izolacija PureOne podjetja URSA je osvojila nagrado »Trophée de la Maison« 2014-2015 zaradi svojih izvrstnih izolacijskih lastnosti.

To pomembno francosko nagrado že od leta 1997 podeljuje popolnoma neodvisno združenje, ki ni povezano s predstavniki množičnih medijev, distribucijskimi verigami ali strokovnimi organizacijami.

 

Za podelitev nagrad v posamezni kategoriji vsako leto izvede več kot 30.000 realnih preizkusov, zaradi česar »Maison« velja za vodilni center kontroliranja kakovosti v Franciji.

 

Nagrade se podeljuje v več kategorijah, ki so povezane z gospodinjstvi: vzdrževanje, projekti »naredi si sam«, dekoriranje, vrtnarjenje, gospodinjski aparati, avtomatizacija doma itd. Poleg splošne stopnje zadovoljstva potrošniki izdelke ocenjujejo tudi z drugih vidikov, kot so kakovost, učinkovitost, prijaznost do uporabnika, estetskost ali dizajn. 

 

Za podjetje URSA, ki izdeluje izolacijske materiale v okviru skupine Uralita, je ta nagrada zelo pomembna zaradi uporabljene metode in zaradi same žirije: potrošnikov in uporabnikov, ki so izrazili svoje zadovoljstvo z izolacijskim izdelkom.

 

Izolacija PureOne podjetja URSA je vrhunska bela mineralna volna, ki je visoko odporna proti ognju in prispeva k izboljšanju kakovosti zraka v notranjosti objektov. Je naraven material, ki se ga lahko 100% reciklira in ki bistveno izboljšuje toplotne in zvočne lastnosti.

 

Potrošniki so cenili tudi mehkobo in gladkost materiala ter preprosto rokovanje in montažo, tako v primeru rol kot plošč.

 

URSA Insulation, hčerinska družba španske skupine za gradbene materiale URALITA, je mednarodni ponudnik vrhunsko zasnovanih rešitev za toplotno in zvočno izolacijo z mineralno volno in ekstrudiranim polistirenom (XPS). Obsežen nabor izolacijskih izdelkov vključuje vrhunski bel izolacijski material PureOne podjetja URSA, URSA GEO, URSA XPS, sistem folij in membran URSA SECO, plošče iz mineralne volne za izdelavo kanalov za klimatizacijo in prezračevanje URSA AIR ter izbrano ponudbo preverjenih dodatkov.

Podjetje URSA SLOVENIJA d.o.o. je proizvajalec izolacije iz steklene volne in dnevno proizvede okrog 80 ton steklene volne. Vsi naši izdelki so zdravstveno neoporečni skladno z evropsko zakonodajo in so certificirani.
http://www.ursa.si/ | ursa.southeast@uralita.com | 07 3918300 | Povhova ulica 2, 8000 Novo Mesto

Prejšnji članekV Kanadi so zgradili prvo elektrarno na svetu, ki proizvaja biogorivo iz odpadkov
Naslednji članekEnergijsko učinkovita plastična hiša z velikim oknom

Podjetje URSA SLOVENIJA d.o.o. je proizvajalec izolacije iz steklene volne in dnevno proizvede okrog 80 ton steklene volne. Vsi naši izdelki so zdravstveno neoporečni skladno z evropsko zakonodajo in so certificirani.
http://www.ursa.si/ | ursa.southeast@uralita.com | 07 3918300 | Povhova ulica 2, 8000 Novo Mesto

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.