Izkoristite ugodno in stabilno elektriko za ogrevanje

KOOP
Photo by MySun

S 1. septembrom je vlada omejila cene električne energije in tako gospodinjstvom zagotovila prihranke vse od 15 do 60 odstotkov. Ohranili bomo tudi 50-odstotno znižano omrežnino. Elektrika je tako postala najugodnejši in najbolj stabilen vir ogrevanja.

Ste vedeli, da se cena elektrike za gospodinjstva v zadnjih šestih letih skorajda ni spremenila?

Kljub temu, da se je cena električne energije na trgu nekoliko spreminjala, je končna cena elektrike za gospodinjstva od leta 2016 ostala skoraj nespremenjena. Naraščanje cen električnega energije smo namreč ublažili z nižanjem omrežnine in prispevkov za gospodinjstva, in tako dosegli stabilne cene energenta, medtem ko so cene zemeljskega plina in kurilnega olja samo v zadnjem letu zrasle med 60 in 70 odstotki.

KOOP
Photo by SURS

 

Izkoristite ugodno elektriko z varčnim sistemom ogrevanja

Da bi se izognili dragim toplotnim črpalkam, ki so se podražile vse do 20 %, lahko ugodne in stabilne cene električne energije še pravočasno izkoristite z drugimi sistemi električnega ogrevanja.

IR-ogrevanje je eno najbolj varčnih in ugodnih sistemov električnega ogrevanja. Varčnost mu zagotavlja sam princip delovanja, saj grelna telesa neposredno ogrevajo površine ter predmete okoli sebe in ne zraka, zato prihaja do manjših izgub, hkrati pa občutite enako udobje pri od dveh do treh stopinjah Celzija nižji temperaturi kot pri ogrevanju z radiatorji. Pri IR-ogrevanju tudi ne prihaja do nobenih izgub preko medijev, kot so cevi in dimnik, vsa elektrika se spremeni v toploto. Na varčnost IR-ogrevanja pa lahko dodatno vplivate tudi sami s pomočjo pametnih termostatov, ki vam omogočajo 100-odstotni nadzor nad ogrevanjem in porabo.

Ugodna in dolgoročna rešitev z nizko začetno investicijo

Sisteme IR-ogrevanja odlikuje nizka začetna investicija, ki je neprimerljivo nižja od investicije v toplotno črpalko.

Medtem ko bi za povprečno hišo s površino 100 kvadratnih metrov pri zanesljivem ponudniku IR-ogrevanja MySun za električno IR-talno gretje ali IR-panele odšteli od 2.500 do 3.500 evrov, lahko za toplotno črpalko z montažo, inštalacijami in vsemi grelnimi telesi plačate tudi štiri- ali petkrat več.

Za razliko od toplotne črpalke IR-ogrevalni sistemi ne potrebujejo nobenega vzdrževanja, montaža je enostavna in poteka brez večjih gradbenih del, hkrati pa imajo življenjsko dobo več kot 30 let. Blagovna znamka MySun nudi tudi 15 let garancije na vse IR-panele brez doplačila in 20 let garancije na sisteme električnega IR-talnega gretja.

KOOP

Želite izvedeti več o IR-ogrevanju in najoptimalnejši izbiri sistema za vas?

Obiščite MySun ter stopite v stik s strokovnjaki za električno in IR-ogrevanje, ki vam bodo z veseljem brezplačno pomagali pri izbiri najoptimalnejšega sistema ogrevanja za vas.

Spletna stran: www.mysun.si
Kontakt: info@mysun.si
Brezplačna tel. številka: 080 73 07

logo koop
info@koop.si | +386 7 477 88 20 | Spletna stran

Ne prodajamo izdelkov, prodajamo tehnologijo.

Prejšnji članekNovi Peugeot 408: Cena v Sloveniji
Naslednji članekŠe pred začetkom zime poskrbite za manj toplotnih izgub v domu
logo koop
info@koop.si | +386 7 477 88 20 | Spletna stran

Ne prodajamo izdelkov, prodajamo tehnologijo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.