Izkoristite 30% popust pri nakupu IR panelov

koop
Photo by MySun

Da bi se izognili toplotnim črpalkam, ki se dražijo in so težko dobavljive, lahko ugodne in stabilne cene električne energije še pravočasno izkoristite z drugimi sistemi električnega ogrevanja. Učinkovita alternativa centralnim sistemom ogrevanja je IR-ogrevanje, ki je zaradi samega načina delovanja eno izmed najučinkovitejših in varčnih sistemov ogrevanja.

Zakaj bi izbrali IR-ogrevanje namesto toplotne črpalke?

Začetna investicija v IR-ogrevanje je neprimerljivo nižja od investicije v toplotno črpalko. Medtem ko bi za povprečno hišo s površino 100 kvadratnih metrov za IR-panele MySun odšteli od 2.500 do 3.500 evrov, lahko za toplotno črpalko z montažo, inštalacijami in vsemi grelnimi telesi plačate tudi petkrat več.

Za razliko od toplotne črpalke, IR-ogrevalni sistemi ne potrebujejo nobenega vzdrževanja, montaža je enostavna in poteka brez večjih gradbenih del, hkrati pa imajo življenjsko dobo več kot 30 let.

Odlična rešitev za osnovno in dodatno ogrevanje

IR-ogrevanje je primerno tako za osnovno ogrevanje vašega doma, kot tudi dodatno ogrevanje namenskih prostorov. Ker se vsa električna energija spremeni v toploto, ne prihaja do takšnih izgub kot pri radiatorskem ogrevanju.

IR-paneli so neodvisen sistem ogrevanja, kar pomeni, da vsak prostor krmilite posebej in tako v vsakem prostoru porabite točno toliko, kolikor potrebujete. Neodvisnost sistema je še posebej dobrodošla v prehodnih obdobjih, saj lahko ogrevate samo tiste prostore, kjer je potreba, in ne celotnega objekta.

Za vgradnjo IR-ogrevalnih sistemov se ljudje največkrat odločijo, ko gre za:

  • Osnovno ogrevanje toplotno dobro izoliranih objektov
  • Osnovno ogrevanje vseh objektov v kombinaciji z lastno sončno elektrarno
  • Ogrevanje vikendov in počitniških objektov
  • Dogrevanje namenskih prostorov, kot so npr. kopalnice
koop
Photo by MySun

30% popust pri nakupu IR panelov v novembru

Blagovna znamka MySun, ki ima največjo ponudbo IR-ogrevanja na našem trgu, v novembru nudi 30 % popust na vse termostate MySun ob nakupu IR-panelov Classic. Več o akciji si preberite tukaj.

Želite izvedeti več o IR-ogrevanju in najoptimalnejši izbiri sistema za vas?

Obiščite MySun ter stopite v stik s strokovnjaki za električno in IR-ogrevanje, ki vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri najoptimalnejšega sistema ogrevanja za vas.

my sun banner
Photo by MySun

Spletna stran: www.mysun.si
Kontakt: info@mysun.si
Brezplačna tel. številka: 080 73 07

Ne prodajamo izdelkov, prodajamo tehnologijo.

Prejšnji članek2 vrsti notranjih senčil za vaš dom
Naslednji članekSodobni, trajnostni in energetsko učinkoviti koncept gradnje

Ne prodajamo izdelkov, prodajamo tehnologijo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.