2 vrsti notranjih senčil za vaš dom

Okna in vrata s senčili
Photo by Senčila Bled

S senčili na oknih zagotavljamo popoln nadzor nad količino svetlobe v prostoru. Zagotavljajo nam, da nam poleti ni preveč vroče in da nam sonce ne sveti neposredno v obraz. Čeprav so zunanja senčila v obliki rolet bolj klasična, so notranja senčila prav tako pomembna in se lahko pohvalijo s številnimi prednostmi.

Notranje žaluzije

Ta klasična izbira je cenovno ugodna rešitev za vsakogar. Z aluminijastimi lamelami lahko v vsakem trenutku nadzirate količino svetlobe v prostoru. Poleg dostopnosti s finančnega vidika so tudi enostavne za montažo. Pohvalijo se lahko z dolgo življenjsko dobo in minimalnim vzdrževanjem.

Notranje žaluzije

Na voljo so v različnih barvah, tudi v imitaciji lesa, tako da jih lahko kombinirate z notranjo opremo vašega doma. Upravljanje je ročno, pri vseh modelih se lahko namesti mehanizem za varnost otrok, če živite z majhnimi otroki. So izredno preproste za uporabo in varne, zelo enostavno jih je tudi očistiti.

Plise in Duette senčila

Plise in Duette® senčila so več kot samo senčila, saj poskrbijo tudi za prihranek energije in služijo kot dekoracija. Posamezne tipe najbolj definirajo prosojnost tkanine, način tkanja, oblika senčila, smer odpiranja, način vgradnje in način upravljanja. Upravljanje in vzdrževanje je izredno enostavno.

Senčila na oknu, pred katerim je lesen stol z odejo
Photo by Senčila Bled

Plise in Duette senčila so najelegantnejša in najmodernejša okenska dekoracija in najučinkovitejše notranje senčilo. Izbirate lahko med več kot 50 modeli, tkanine pa se lahko pohvalijo s patentirano obdelavo STAIN STOP, ki omogoča lažje čiščenje in Topar plus, ki nudi boljšo toplotno zaščito. Upravljate jih lahko na štiri načine: preko mobilnika, daljinsko, preko stikala ali ročno.

Poskrbite za večje udobje v vašem domu

Ne glede na to, katera notranja senčila izberete, bo njihova funkcionalnost izboljšala kvaliteto vašega življenja. Celotno ponudbo notranjnih senčil najdete na spletni strani podjetja Senčila Bled, za več informacij jih lahko pokličete na telefonsko številko +386 (0)4 575 23 00 ali jim pišite na elektronski naslov info@sencila-bled.si.

info@sencila-bled.si | 04 575 23 00 | Spletna stran

Celostne rešitve na področju senčenja in dekoracije prostorov s senčili. Strokovnjak za izbiro najprimernejših vrst senčil za vaš prostor.

Prejšnji članekZaskrbljujoče: sezonsko menjavo pnevmatik opravi le 42 % Evropejcev
Naslednji članekIzkoristite 30% popust pri nakupu IR panelov
info@sencila-bled.si | 04 575 23 00 | Spletna stran

Celostne rešitve na področju senčenja in dekoracije prostorov s senčili. Strokovnjak za izbiro najprimernejših vrst senčil za vaš prostor.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.