Izbira stolov za jedilnico še ni bila tako enostavna

Jedilni stoli

Izbira stolov za jedilnico je naporna in še kako pomembna naloga. Ker predstavljajo enega od temeljev vsakega gospodinjstva, morajo biti izbrani natančno in podrobno. Kaj vse moramo paziti pri izbiri kuhinjskih stolov oziroma stolov za jedilnico? V prispevku najdete odgovor na to vprašanje, pazite pa tudi na naš nasvet, ki vam bo še kako pomagal pri izbiri.

Stoli v jedilnici naj se ujamejo s prostorom

Seveda, prvi korak je vedno estetika. Tako je pogosto pri opremljanju gospodinjstva, pri jedilnici pa je to nujen korak. Skušajte najti kose pohištva, ki spadajo skupaj in tako ustvarijo celoto. Poskrbite za ujemanje barv in stila – to sta najbolj pomembni estetski reči v prispevku. Preden se odločite za njihov nakup nujno preverite njihovo ujemanje s prostorom, predvsem pa jedilno mizo.

Izbire je ogromno zato si moramo za nakup vzeti dovolj časa. Stilov je nešteto, stoli pa se razlikujejo v prav vsakem elementu. Boste izbrali lesene, kovinske ali plastične stole oziroma nogice stolov? Bodo stoli klasično leseni ali oviti v semiš, tekstil ali usnje? Ta vprašanja morajo dobiti odgovore pred nakupom.

Stoli za jedilnico

Številke v svetu jedilnih stolov

Na kaj vse moramo misliti pri številkah jedilnih stolov? Višina, širina, višina naslonjala in seveda najbolj pomembna številka – število stolov. Premislite, koliko stolov boste potrebovali v jedilnici in hitro boste prišli do konca izbirnega postopka. Ko izveste, koliko stolov kupujete, je vse skupaj lažje.

Hitri nasveti pri izbiri stolov za jedilnico

  • vedno pomerite stole oziroma jih testirajte, če je to možno
  • poskusite s kombiniranjem jedilnih stolov (če to dovoli estetika prostora)
  • vzemite kakšen dodaten stol, za vsak slučaj
  • prepričajte se, da so stoli kvalitetni
  • preverite ceno posameznega stola in seta jedilnih stolov (včasih tudi z mizo)
  • če so vaši stari stoli kvalitetni in se je na njih le obrabilo blago, raje kupite nove podlage za stol

Jedilni stoli

Izbira stolov za jedilnico je zahteven proces, a je lahko lažji

Nasveti so nekaj, praksa izbire stolov pa nekaj povsem drugega. K sreči je tu kataloška-prodaja.si, ki je poskrbela za širok izbor kvalitetnih stolov za vsak stil in okus. Na njihovi spletni strani lahko pobrskate med raznoliko izbiro stolov za jedilnico, pri tem pa ne pozabite na naše nasvete.

info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Prejšnji članekKonopljina izolacija vse bolj prisotna: Konoplja kot izolacijski material v gradbeništvu
Naslednji članekEksplozija stroškov duši pivovarne: Več kot 40 jih je izginilo s trga, še več jih bo!
Logotip
info@prosigma.si|02 5858 480| Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Žiga Kastelic

SEO urednik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.