Izbira prave pergole je ključnega pomena za uživanje na prostem

Pergole
Foto: on propergole

15V poletnih mesecih naš prosti čas radi preživljamo v naravi, še posebej v bližini našega doma, zato je izbira prave pergole izjemno pomembna odločitev. Še posebej zato, ker moramo pri izbiri upoštevati tudi izgled, saj bo pergola del zunanjega videza vašega domovanja. Ko bosta oba dejavnika zagotovljena, bo vaša sprostitev na vrtu ali terasi popolna. Za popolno izbiro in svetovanje vam je na voljo podjetje Propergole.

Podjetje Propergole se ukvarja z opremljanjem zunanjih prostorov, teras in vrtov. So zastopniki dveh vrhunskih evropskih proizvajalcev pergol, Winsol in Pallazzo, v ponudbi pa najdemo tudi njihovo lastno znamko Propergole.

Bioklimatska pergola
Foto: on propergole

Zakaj izbrati pergolo?

  • Zagotavljanje sence – streha pergole je izdelana iz premičnih lamel, ki jih lahko sami premikate in tako uravnavate količino svetlobe, ki prodre skozi streho. Če lamele minimalno odprete, zaradi razlik med toplim in hladnim zrakom pride do naravnega kroženja, zaradi česar je bivanje pod pergolo veliko prijetnejše.
  • Estetika zunanjega prostora – estetsko dovršene pergole so vizualna popestritev vašega vrta ali terase. Z dodatnimi možnostmi, kot so LED osvetlitev, zvezdnato nebo, drsne stene in ostalo, lahko ustvarite privlačen zunanji prostor, ki zagotovo ne bo ostal neopažen.
  • Prilagodljivost – pergole so na voljo v različnih velikostih, oblikah, barvah in slogih, kar vam omogoča, da jo popolnoma prilagodite vašim željam in potrebam, ter si tako zagotovite zunanji kotiček, ki bo izgledal tako, kot si želite.
  • Vsestranska uporaba – Pergola ustvari udoben in funkcionalen zunanji bivalni prostor, ki nudi senco, ščiti pred dežjem ter omogoča bivanje na prostem vse leto. Prostor pod pergolo lahko uporabite kot zunanjo jedilnico za družinska srečanja, za zabavo z gosti ali preprosto kot miren kotiček za branje, spanje ali meditacijo.
1 Zvezdnato nebo pergole Winsol SO!
Zvezdnato nebo pergole Winsol SO! Foto: on propergole

Pergole Winsol SO!

Bioklimatske pergole Winsol SO! so premium pergole z »RED DOT Award«, nagrado za dizajn in koncept. Patentirana inteligentna motorizacija, vgrajeni zvočniki, LED osvetlitev, zvezdnato nebo in video projektor so le nekatere od možnosti, ki jih lahko izberete za svoj nadstrešek. Trije standardni modeli ponujajo velik nabor premium dodatkov, ki bodo na vašem vrtu ali terasi ustvarili edinstveno vzdušje.

2 Pergole Pallazzo
Pergole Pallazzo Foto: on propergole

Pergole Pallazzo

Bioklimatske pergole Pallazzo združujejo slog in udobje. Streha je izdelana iz vrtljivih lamel, ki ustvarijo eleganten in sodoben videz. Konstrukcija iz aluminija zagotavlja visoko kakovost in trpežnost pergole. Standardna oprema vključuje senzor temperature, ki preprečuje poškodbe. Ključna lastnost Pallazzo pergol je modularnost, kar pomeni, da se popolnoma prilagodi vašim željam in potrebam. Integrirana senčila, stranska zasteklitev, LED osvetlitev, senzorji in modernizacija so nekatere od dodatnih možnosti, ki jih lahko izberete za svoj kotiček na prostem.

Propergole

Pod lastno blagovno znamko Propergole lahko izbirate med tremi modeli. Zagotavljamo vam najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, saj so pergole izdelane iz prašno lakiranega aluminija, zato so izjemno trpežne. Na voljo je tudi ogromna izbira dodatne opreme, ki bo vaši pergoli dodala estetsko vrednost. Streha je izdelana iz sistema vrtljivih lamel, ki bodo poleg zaščite pred vremenskimi vplivi omogočala tudi regulacijo senčenja oziroma odzračevanje pregretega zraka. Lamele lahko tvorijo vodotesno streho, voda pa se odvaja preko sistema integriranih žlebov znotraj konstrukcije.

S pergolo do izboljšanja domovanja

Podjetje Propergole svojim strankam zagotavlja odlično kvaliteto izdelkov različnih cenovnih razredov, izjemno prilagodljivost, edinstvene rešitve ter najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Njihov cilj je ustvariti udobje na prostem, kjer bi lahko uživali celo leto, ne glede na vremenske razmere. Če si želite strokovnosti, hitre odzivnosti, zanesljivosti in odlične kvalitete, potem veste, kaj izbrati – Propergole.

Logotip Vrtno pohištvo
info@vrtno-pohistvo.com | 070 45 33 33 | Spletna stran

Navdihujoče, elegantno in vrhunska kakovost so samo nekateri od komplimentov o premium proizvodih spletne strani Casa, ki jih najdete na spletni strani www.vrtno-pohistvo.com. Za proizvode je značilen vrhunski design s praktičnimi rešitvami, npr. All Weather blazine programa Life so oblikovane tako, da so lahko na prostem vse leto.

Prejšnji članekMajska dela na vrtu: Vse to lahko posadimo
Naslednji članekLuknjice v lesu? Morda so krive lesne ose. Kako se jih znebiti?
info@vrtno-pohistvo.com | 070 45 33 33 | Spletna stran

Navdihujoče, elegantno in vrhunska kakovost so samo nekateri od komplimentov o premium proizvodih spletne strani Casa, ki jih najdete na spletni strani www.vrtno-pohistvo.com. Za proizvode je značilen vrhunski design s praktičnimi rešitvami, npr. All Weather blazine programa Life so oblikovane tako, da so lahko na prostem vse leto.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.