IR-paneli in fotovoltaika – idealna kombinacija ogrevanja

IR paneli in fotovoltaika so idealna kombinacija
IR paneli in fotovoltaika so idealna kombinacija

IR-paneli in samooskrba

IR-paneli se odlično kombinirajo s fotovoltaičnim sistemom na strehi. Sončne celice oskrbujejo infrardečo ogrevanje z energijo. S tem ko sami proizvedemo električno energijo, smo neodvisni od javnega dobavitelja električne energije in morebitnih podražitev le-te. Svoje IR-ogrevalne sisteme upravljajmo z lastno, zeleno elektriko, ki se proizvaja skoraj brezplačno.

IR-paneli se učinkovito uporabljajo kot centralno glavno ogrevanje ali popolno ogrevanje. IR- paneli na stropu električno energijo v celoti pretvorijo v IR-toploto, ki prijetno ogreje naše telo in prostore.

V zadnjih letih smo potrošniki vedno bolj ozaveščeni glede okolju prijaznih produktov. Nič nenavadnega ni, da se vedno več uporabnikov odloča za IR-grelni sistem, katerega glavni vir energije je elektrika. V kombinaciji s fotovoltaiko pa poleg skrbi za okolja tudi privarčujemo. Večina uporabnikov te kombinacije trdi, da s sončno energijo pridobijo toliko elektrike, da celotno gospodinjstvo z IR-ogrevanjem nima dodatnega mesečnega stroška, v veliki večini ustvarijo celo presežek električne energije.

IR paneli in pametna regulacija zagotavljata upravljanje na daljavo
IR paneli in pametna regulacija zagotavljata upravljanje na daljavo

Zaupajte strokovnjakom za IR-ogrevanje

Na trgu obstajajo IR-paneli različnih vrst in kakovosti. Za kvaliteten in strokovno narejen sistem z infra paneli pa je potrebno obiskati strokovnjaka na tem področju.

Ekosen je izkušen ponudnik IR-panelov na trgu, s tehnološko dovršenimi produkti najvišje kakovosti in je okoljsko ozaveščen. Z več kot 14-letnimi izkušnjami na področju IR-ogrevanja je razvil najnovejši model IR-panela in ga poimenoval kar IR-panel ONE IDEAL, saj zagotavlja idealno izkušnjo IR-ogrevanja. Gre za tehnološko posodobljen in kakovostno nadgrajen panel. Je panel višjega cenovnega razreda in primeren za tiste, ki si želijo vrhunsko kvaliteto. Osnovno je bele mat barve, po naročilu je lahko tudi drugih barv. Nanj je mogoče natisniti tudi umetniško fotografijo. Spoji so popolnoma dodelani. Deluje na nižji temperaturi (med 80 in 90 stopinjami), kar pomeni manjšo obremenitev materiala in posledično podaljšanje življenjske dobe ter nižjo porabo. Pričakovana življenjska doba je več kot 40 let in ima 15 let garancije.

Pri IR-panelih je zelo pomembna tudi primerna regulacija. Stroške ogrevanja za 25 % zmanjša uporaba IR-Sun WiFi regulatorja podjetja Ekosen. Regulator zagotavlja najbolj optimalno in udobno ogrevanje, ki ga je z aplikacijo na telefonu mogoče upravljati na daljavo. Nameščena IRSun aplikacija omogoča uporabniku prikaz porabe električne energije IR-panelov. Tako uporabnik vsak trenutek točno ve, kakšno porabo električne energije ima in lahko izdatke natančno načrtuje v prihodnje.

IR paneli so tudi estetska rešitev prilagojena vsakemu stilu
IR paneli so tudi estetska rešitev prilagojena vsakemu stilu

IR-paneli so napredni način ogrevanja s katerimi gradimo boljšo prihodnost

Mogoče je čas, da podrobneje spoznamo napreden sistem IR-ogrevanja in kako lahko tak način ogrevanja dopolni revolucijo obnovljivih virov energije. Gre za dostopno in preizkušeno tehnologijo, ki deluje. Zato je IR-ogrevanju vredno nameniti več pozornosti in morda celo pričeti razmišljati o subvencijah za povečanje uporabe.

Če vas zanima nov, okolju prijazen način ogrevanja vašega doma, s katerim lahko prihranite, ste prišli na pravo mesto. Obiščite https://www.ekosen.si/ ali nas pokličite na 080 30 10 za brezplačno ponudbo našega strokovnjaka. Vaš prispevek k bolj zeleni državi se začne tukaj!

info@ekosen.si | 080 30 10 | Spletna stran

Podjetje Ekosen je vodilno na področju IR-ogrevanja. S svojimi proizvodi nudimo alternativo pri varčevanju z energijo. Naravnani smo ekološko in k ljudem ter kot taki strmimo v prihodnost.

Prejšnji članekOgrevanje našega planeta za 1,5 °C je po besedah znanstvenikov že neizogibno
Naslednji članekNajvečja skupnostna sončna elektrarna v državi naj bi zaživela poleti
logo ekosen
info@ekosen.si|080 30 10| Spletna stran

Podjetje Ekosen je vodilno na področju IR-ogrevanja. S svojimi proizvodi nudimo alternativo pri varčevanju z energijo. Naravnani smo ekološko in k ljudem ter kot taki strmimo v prihodnost.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.