IL AMBIENTI: Izkoristite do -60% popusta ob otvoritvi Nolte Store Ljubljana

Nameravate prenavljati ali na ga novo opremljati dom in ne veste kam po vrhunsko kuhinjo po odlični ceni? Preverite v trgovinah IL AMBIENTI, ki so prvi certificiran prodajalec kuhinj Nolte v Sloveniji. Kuhinje Nolte so po raziskavah neodvisnega inštituta za kakovost št. 1 med proizvajalci kuhinj, katerim kupci v Nemčiji najbolj zaupajo.

Poleg izjemnega popusta do -60 % ter brezplačne dostave in montaže na kuhinje Nolte lahko do 31. 8. 2016 izkoristite, ob otvoritvi »Nolte store Ljubljana«, še dodaten 15 % popust na kuhinjske aparate Gorenje, Elektrolux, Bosch in Siemens.

Iščete funkcionalno, oblikovno dovršeno in praktično kuhinjo? Potrebujete nasvet? Rezervirajte si brezplačen termin svetovanja na tem e-poštnem naslovu ali pa pokličite na telefonsko številko 01/ 810 90 37 – Galerija Il Ambienti, Ljubljana oziroma na telefonsko številko 02/ 534 88 40 za  Center Pohištva Il Ambienti, Murska Sobota).

Podjetje Nolte, je že več kot 50 let vodilno na področju oblikovanja, kar se odraža v učinkovitosti, visoki kakovosti in inovaciji njihovih kuhinj. Dodelane podrobnosti kuhinj Nolte naredijo veliko razliko med običajno kuhinjo in Nolte kuhinjo. Široka izbira modelov, delovnih plošč in dekorjev zadovolji še tako zahteven okus.

Izkoristite izjemne poletne popuste!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.