HYDRO-M – edinstvena rešitev za klimatizacijo, ogrevanje prostorov in pripravo tople sanitarne vode za sisteme MULTISplit

mago

HYDRO-M je nova notranja enota za pripravo tople vode temperature do 60 °C, ki zagotavlja edinstveno rešitev za sisteme klimatizacije, ogrevanja in priprave tople sanitarne vode.

Zahvaljujoč enoti HYDRO-M je za sisteme MULTISplit potrebna samo ena zunanja enota za hkratno oskrbo notranjih klimatskih enot, ogrevanja prostorov ter zalogovnika tople sanitarne vode.

Sistem MULTISplit v kombinaciji z enoto HYDRO-M zagotavlja celoletno udobje:

  • poleti bo sistem deloval z zračnim hlajenjem z uporabo notranjih klimatskih enot,
  • HYDRO-M pa se bo vklopil, ko bo potrebna topla sanitarna voda,
  • v prehodnih obdobjih bo deloval samo HYDRO-M in zagotavljal pripravo tople sanitarne vode,
  • pozimi bo HYDRO-M zagotavljal udobno ogrevanje prostorov ter se vklopil, ko bo potrebna topla sanitarna voda.

Široko območje delovanja

Območje delovanja sistema MULTISplit z enoto HYDRO-M je zelo široko. Zagotavlja ogrevanje do –20 °C zunanjih temperatur zraka in pripravo tople sanitarne vode od –20 do +43 °C, pri čemer je zagotovljeno hlajenje do +50 °C zunanjih temperatur zraka, kar pomeni popolno udobje tudi v najzahtevnejših klimatskih razmerah.

Modul ima toplotno moč 8 kW, pomožni grelec 3 kW, ekspanzijsko posodo s prostornino 5 l in mrežasti filter za napajalno vodo.

magoEnota HYDRO-M se lahko po potrebi dobavi s širokim naborom dodatkov za dopolnitev sistema, kot so sprejemniki tople sanitarne vode s prostornino 200, 300 ali 500 l, priključek na solarne toplotne sisteme in tripotni prelivni ventil.

Lahko se vgradi v sisteme, kjer že obstaja kotel, ki lahko nato deluje kot varnostni ali toplotni vir za integracijo.

Kompaktna oblika in plinska povezava, ki lahko doseže do 35 m, omogoča enostavno vgradnjo v različna arhitekturna okolja, tudi pri zahtevnih prostorskih omejitvah glede dimenzij in oddaljenosti notranjih in zunanjih enot.

Z vsemi enotami MULTISplit sistema, vključno z enoto HYDRO-M, se lahko upravlja s pomočjo iste aplikacije, kar zagotavlja udobje na dosegu roke.

Distributer Mago d.o.o. ima tudi svojo mrežo pooblaščenih monterjev in serviserjev.
Več pa na: clivet-mago.si

info@termotehnika.si | 07 39 32 404 | Spletna stran

Termotehnika je na trgu že več kot 32 let. Nudimo vam vse za ogrevanje in hlajenje prostorov, tudi s pomočjo sončne energije, biomase in geotermalne energije!

Prejšnji članekSteklena garažna vrata so pravi hit
Naslednji članekKako se znebiti plevela med tlakovci
info@termotehnika.si | 07 39 32 404 | Spletna stran

Termotehnika je na trgu že več kot 32 let. Nudimo vam vse za ogrevanje in hlajenje prostorov, tudi s pomočjo sončne energije, biomase in geotermalne energije!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.