Helios Spektra Termo Top in Termo kit

Spektra Termo Top je nova termoizolacijska notranja zidna barva, ki na najvišjem nivoju v popolnosti združuje tako dekorativne kot funkcionalne lastnosti premaza. Energijsko varčen izdelek vsebuje votle steklene kroglice, ki delujejo kot močan izolacijski sloj.

Spektra Termo Top v kombinaciji s Spektra notranjim kitom Termo deluje na način, da poleti ohranja prostore hladne, pozimi pa tople, kar znatno zmanjšuje stroške energentov za ogrevanje in hlajenje prostorov. Uporaba obeh izdelkov v sistemu učinkovito preprečuje nastanek kondenzacije in posledično tudi pojava plesni.

3 v 1 – učinkovita toplotna izolacija, prihranek pri stroških za energijo in preprečevanje plesni

  • Nezadostna toplotna izolacija vodi v pojav kondenzacije. V primeru da so zidovi vlagi izpostavljeni dlje časa, to privede do rasti plesni, kar negativno vpliva na zdravje, posebej pri ljudeh z obolenji dihal ali alergijami.
  • Pametna tehnologija sistema izdelkov toplotne izolacije zagotavlja tudi delno zvočno izolacijo ter odbija več kot 90 % prejete svetlobe, ki se nato vrne v prostor in ga naredi svetlejšega.
  • Uporaba obeh izdelkov v sistemu zagotavlja znatne prihranke pri ogrevanju, hlajenju in razsvetljavi prostorov.

Heliosovi strokovnjaki priporočajo, da se Helios Spektra Termo Top, ki je na voljo v izbranih svetlih barvnih odtenkih, in Helios Spektra notranji kit Termo vedno uporabljata skupaj, saj se tako doseže najboljši učinek pri zniževanju stroškov za energijo in preprečevanju plesni.

S spleta


Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.