Helios Spektra Termo Top in Termo kit

Spektra Termo Top je nova termoizolacijska notranja zidna barva, ki na najvišjem nivoju v popolnosti združuje tako dekorativne kot funkcionalne lastnosti premaza. Energijsko varčen izdelek vsebuje votle steklene kroglice, ki delujejo kot močan izolacijski sloj.

Spektra Termo Top v kombinaciji s Spektra notranjim kitom Termo deluje na način, da poleti ohranja prostore hladne, pozimi pa tople, kar znatno zmanjšuje stroške energentov za ogrevanje in hlajenje prostorov. Uporaba obeh izdelkov v sistemu učinkovito preprečuje nastanek kondenzacije in posledično tudi pojava plesni. 

3 v 1 –  učinkovita toplotna izolacija, prihranek pri stroških za energijo in preprečevanje plesni

  • Nezadostna toplotna izolacija vodi v pojav kondenzacije. V primeru da so zidovi vlagi izpostavljeni dlje časa, to privede do rasti plesni, kar negativno vpliva na zdravje, posebej pri ljudeh z obolenji dihal ali alergijami.
  • Pametna tehnologija sistema izdelkov toplotne izolacije zagotavlja tudi delno zvočno izolacijo ter odbija več kot 90 % prejete svetlobe, ki se nato vrne v prostor in ga naredi svetlejšega.
  • Uporaba obeh izdelkov v sistemu zagotavlja znatne prihranke pri ogrevanju, hlajenju in razsvetljavi prostorov.

Heliosovi strokovnjaki priporočajo, da se Helios Spektra Termo Top, ki je na voljo v izbranih svetlih barvnih odtenkih, in Helios Spektra notranji kit Termo vedno uporabljata skupaj, saj se tako doseže najboljši učinek pri zniževanju stroškov za energijo in preprečevanju plesni.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.