Gorenje: Gorivo gratis

Bi imeli kaj proti, če bi se našel nekdo, ki bi napolnil vaš avtomobil z gorivom v vrednosti 40 evrov? V Gorenju izpolnjujejo tudi te sanje.

V Gorenju so pripravili novo akcijo, kjer vam bodo ob enkratnem nakupu izdelkov Gorenje v vrednosti vsaj 600 evrov podarili bon Petrol v vrednosti 40 evrov, ki ga lahko unovčite na vseh Petrolovih bencinskih servisih.

Akcija velja ob nakupu bele tehnike, malih gospodinjskih aparatov, programov hlajenja in ogrevanja, čistil, posode in drugih dodatkov blagovnih znamk Gorenje in Gorenje+. Akcija ne velja ob nakupu izdelkov blagovne znamke Körting ter ob nakupu pohištva, kuhinj in kopalnic.

Zelo preprosto

Kupite izdelke Gorenje – pošljete kopijo računa – prejmete bon za 40 evrov – prevzamete gorivo na Petrolu. Akcija traja od 1. 12. 2013 do 31. 1. 2014.

Kako do goriva?
Kupite izdelke Gorenje v skupni vrednosti nad 600 evrov, pošljete kopijo računa na naslov Gorenje GSI, d.o.o., Brnčičeva 39, 1231 Ljubljana – Črnuče, pripišite vaš naslov, kamor vam bodo po pošti poslali Petrol bon za 40 evrov.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.