Glin – okna in vrata primerna tudi za sodobne pasivne in nizkoenergijske hiše

Okna Glin sledijo visokim zahtevam toplotne in zvočne izolativnosti ter najzahtevnejšim varnostnim normam. 

Kot energetsko najvarčnejša okna izpostavljajo okna iz linije PASIV 92, ki imajo širino okenskega profila 92 mm in obstajajo v leseni, les-alu izvedbi ter v izvedbi z dodatno vgrajenim termo polnilom v notranjosti lesenega profila, ki so toplotno najbolj izolativna in dosežejo toplotno izolativnost okna pod 0,7 W/m2K. Tehnične lastnosti teh oken izboljša še vgradnja termo distančnika ter trojno, trajno elastično tesnilo priznanih nemških proizvajalcev. Navedena okna so primerna predvsem za novogradnje pasivnih in nizkoenergijskih hiš.

 

V podjetju Glin okna d.o.o. uspešno sledijo tudi estetskim smernicam v segmentu zunanjega stavbnega pohištva, saj so v zadnjih letih razvili linijo oken Glin LINE, ki poleg sodobnega videza zadostijo tudi visokim energetskim zahtevam. Najbolje prodajana modela sta okna Glin LINE 99 in Glin LINE 103, ki imata zaradi poravnanih linij tako na zunanji kot notranji strani zelo moderen in privlačen videz. Okna iz linije Glin Line so primerna za novogradnje modernih nizkoenergijskih hiš in za prenove, v kolikor želite korenito posodobiti podobo vašega doma.

 

Poleg oken nudijo tudi moderna vhodna vrata, narejena iz termo izolacijskega polnila z dodatno vgrajenimi ojačitvami, kar jim daje odlično izolativnost in stabilnost. Moderen izgled dosežejo z različnimi kombinacijami stekla, inoxa in barvnih odtenkov. Vrata lahko naredijo tudi pa vaši zamisli in tako so lahko vaša vrata edinstvena in unikatna.

Prejšnji članekCilji EU: več obnovljivih virov energije, boljša energijska učinkovitost
Naslednji članekNovo poročilo »Izgubljeno v dimu: podnebne posledice požarov v naravi«

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.